Fotografija: Daruvarski glavni trg/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Daruvarski glavni trg/Foto: MojPortal.hr

Vanda Cegledi: "Naš trud i rad su prepoznati, a ovo priznanje je potvrda transparentnosti"

Priznanje Instituta za javne financije za transparentnost gradskog proračuna i to s maksimalnim brojem bodova stiglo je u Grad Daruvar.
Grad Daruvar osvojio je priznanje Instituta za javne financije za transparentnost gradskog proračuna i to s maksimalnim brojem bodova.

<p>Grad Daruvar osvojio je priznanje Instituta za javne financije za transparentnost gradskog proračuna/Foto: Grad Daruvar</p>

Grad Daruvar osvojio je priznanje Instituta za javne financije za transparentnost gradskog proračuna/Foto: Grad Daruvar

Naime, to je rezultat najnovijeg ciklusa istraživanja transparentnosti proračuna županija, gradova i općina kojim je obuhvaćeno svih 576 lokalnih proračuna u Republici Hrvatskoj.

Ponosna uprava

Inače, istraživanjem se željela utvrditi količina i pravovremenost objavljenih dokumenata te kvaliteta službenih internetskih stranica lokalnih jedinica. Otvorenost je mjerena brojem objavljenih proračunskih dokumenata na službenim internetskim stranicama lokalnih jedinica u razdoblju od studenog 2020. do travnja 2021. godine.

- Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naš rad i ocijenili ga na način na koji su ga ocijenili. To je samo potvrda da sve što radimo radimo transparentno i otvoreno na što smo i ponosni - rekla nam je Vanda Cegledi, zamjenica gradonačelnika Daruvara.