Fotografija: Iz Daruvarskih toplica pozivaju goste da  im se obrate i s njima u restoranu Terasa 18. veljače proslave Valentinovo/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Iz Daruvarskih toplica pozivaju goste da  im se obrate i s njima u restoranu Terasa 18. veljače proslave Valentinovo/Foto: Daruvarske toplice

Valentinovo u restoranu Terasa: "Pripremamo poseban meni i jednu glazbenu poslasticu"

Budući da se često može čuti kako "ljubav ide preko želuca", u restoranu Terasa pobrinut će se da nitko od gostiju ne ostane gladan. Čak štovišeDARUVAR - Bliži nam se Valentinovo ili Dan zaljubljenih. Sveti Valentin simbolično se obilježava 14. veljače, te je idealan datum da nakratko nagradimo sebe i svoje bližnje izlaskom. 

Valentinovo se danas slavi diljem svijeta i to na različite načine i ne ograničava se samo na zaljubljene parove i izgubljene ljubavi. Ono veliča ljubav djeteta prema roditeljima i obrnuto, dragim prijateljima i svima onima koje nosimo duboko u srcu. A nema ljepšeg načina za to nego počasiti sebe i svoje voljene.

Poziv iz Daruvarskih toplica

Kako ne bismo trebali previše razmišljati na koji način to učiniti, iz Daruvarskih toplica imaju prijedlog.

Daruvarčane će povodom Valentinova zabavljati “Dino Purić acoustic”/Foto: Daruvarske toplice
Daruvarčane će povodom Valentinova zabavljati “Dino Purić acoustic”/Foto: Daruvarske toplice

-Pozivamo sve naše goste da nam se obrate i s nama, u restoranu Terasa 18. veljače proslave Valentinovo. Svaki dan stvoren je za ljubav, a ovaj dan posebno slavi taj najveći dar života, poručuju iz Toplica i dodaju kako ćete imati priliku provesti romantične trenutke s voljenom osobom, uživati u jedinstvenom ambijentu, prigodnom meniju i posebnom glazbenom iznenađenju večeri.

Pratnja će biti Alen Novosel na gitari/Foto: Daruvarske toplice
Pratnja će biti Alen Novosel na gitari/Foto: Daruvarske toplice

Naime, Daruvarčane će povodom Valentinova zabavljati “Dino Purić acoustic” uz pratnju Alena Novosela na gitari.

Bogat meni

Budući da se često može čuti kako "ljubav ide preko želuca", u restoranu Terasa pobrinut će se da nitko od gostiju ne ostane gladan.

Bogat valentinovski meni/Foto: Daruvarske toplice
Bogat valentinovski meni/Foto: Daruvarske toplice

-Predjelo će biti hladna salata s tunom, kao glavno jelo gosti će imati svinjski lungić punjen sirom, pistacijom i pršutom u lisnatom tijestu, zatim slijedi rižoto sa šumskim gljivama, pečeni krumpir s vrhnjem i miješana salata. Naravno, tu je i desert kojeg smo nazvali Valnetinski kolač iznenađenja, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Cijena za cijelu večeru iznosi 17.30 eura po osobi ili 130, 35 kuna. 

Rezervacije i informacije na broj telefona: 043 331 705.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!