Fotografija: Druženje je i idućeg dana kada se igralište treba i pospremiti/Foto: Mario Cantoni
Galerija
Druženje je i idućeg dana kada se igralište treba i pospremiti/Foto: Mario Cantoni

Uz živu glazbu, roštilj i čobanac mještani Daruvarskih vinograda pripremaju pravu feštu

Niti najmlađima neće biti dosadno jer na dječjem igralištu imaju mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja; od tobogana, ljuljački, vrtuljka, pješčanika, klackalice, koša pa sve do nogometnog igrališta.
Mjesni odbor Daruvarski vinogradi, već treću godinu za redom, organizira u subotu, 31. srpnja, besplatno druženje za sve mještane Daruvarskih vinograda na dječjem igralištu u Daruvarskim vinogradima od 17 sati pa sve do ponoći, koliko epidemiološke mjere i dopuštaju.

<p>Prošlogodišnje druženje mještana/Foto: Mario Cantoni</p>

Prošlogodišnje druženje mještana/Foto: Mario Cantoni

Naime, peći će se roštilj i kuhati čobanac za sve koji se odazovu druženju, a ovaj put će imati i živu glazbu što na prijašnjim druženjima nisu imali.

<p>I prošle godine se kuhao čobanac/Foto: Mario Cantoni</p>

I prošle godine se kuhao čobanac/Foto: Mario Cantoni

- Na druženje su pozvani svi stanovnici Daruvarskih vinograda s ciljem okupljanja i razgovora jer se zbog korone nismo nikako družili i pomalo smo se udaljili jedni od drugih. Na samom druženju, uz razgovor, otvaraju se i aktualne teme; što smo sve napravili i što planiramo u narednom razdoblju - rekao nam je Mario Cantoni, predsjednik Mjesnog odbora Daruvarski vinogradi.

Sadržaji za djecu

S obzirom da se druženje održava na dječjem igralištu, niti najmlađima neće biti dosadno jer tamo imaju mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja; od tobogana, ljuljački, vrtuljka, pješčanika, klackalice, koša pa sve do nogometnog igrališta.

<p>Brojni zabavni i sportski sadržaji za one najmlađe/Foto: Mario Cantoni</p>

Brojni zabavni i sportski sadržaji za one najmlađe/Foto: Mario Cantoni

- Napravljena je i nadstrešnica gdje su ove godine stavljena tri stola i osam klupa da se imamo gdje okupiti i družiti. Očekujem dobar odaziv i dobru feštu što je i cilj okupljanja - istaknuo je Mario Cantoni.

<p>Uz nadstrešnicu tu su i tri stola i osam klupa/Foto: Mario Cantoni</p>

Uz nadstrešnicu tu su i tri stola i osam klupa/Foto: Mario Cantoni