Fotografija: Okupljanje je u nedjelju, 15. siječnja u 12 sati i to u centru grada, kod fontane/Foto: MojPortal
Galerija
Okupljanje je u nedjelju, 15. siječnja u 12 sati i to u centru grada, kod fontane/Foto: MojPortal

Uz Daruvarčanku Snježanu Sabo u nedjelju doznajte sve o povijesti grada. I to potpuno besplatno

Okupit ćemo se u nedjelju, 15. siječnja u 12 sati i to u centru grada, kod fontane. Svi će imati priliku saznati nešto novo o svom gradu. Iskoristite ovu priliku i upoznajte Daruvar, poručuje SaboDARUVAR - U sklopu projekta u organizaciji Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, a povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, svi Daruvarčani, ali i turisti koji se nađu u Daruvaru, imaju priliku uživati u besplatnom turističkom obilasku Daruvara.

Snježana Sabo/Foto: MojPortal.hr
Snježana Sabo/Foto: MojPortal.hr

Kako kaže Snježana Sabo, svestrana Daruvarčanka koja s bogatim iskustvom rada u medijima, marketingu, ali i u turističkom sektoru, okupljanje je u svim gradovima Hrvatske koji su se uključili u ovaj projekt, u nedjelju u isto vrijeme.

Doznajte sve o Daruvaru

-Okupit ćemo se 15. siječnja u 12 sati i to u centru grada, kod fontane. Svi sudionici imat će priliku uz turističkog vodiča, odnosno uz moju malenkost, saznati nešto više o gradu Daruvaru, o zanimljivostima iz povijesti, ali i o arhitekturi Daruvara. Iskoristite ovu priliku i upoznajte svoj grad, poručuje Sabo.

Snježana Sabo ima priiilično iskustvu u vođenju gradom/ Foto: Privatni album
Snježana Sabo ima priiilično iskustvu u vođenju gradom/ Foto: Privatni album
Snježana Sabo u pripremi graha/Foto: Udruga Nijemaca i Austrijanaca Sirač
Snježana Sabo u pripremi graha/Foto: Udruga Nijemaca i Austrijanaca Sirač

Dodajmo, Snježana Sabo certificirani je interpretator kulturne baštine, licencirani ciklovodič, turistički vodič, ima položen ispit za voditelja turističke agencije, turističkog animatora, a jedno vrijeme vodila je i poslovanje hotela. Također se odlično služi mađarskim, češkim, ruskim i engleskim jezikom.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!