Fotografija: Daruvarski učenici za državnu smotru pripremaju projekt pod nazivom
Galerija
Daruvarski učenici za državnu smotru pripremaju projekt pod nazivom "Što se promijenilo u 20 godina?"/Foto: Tehnička škola Daruvar

UŠLI U UŽI IZBOR Tehnička škola Daruvar priprema istraživački projekt za državnu smotru

Rezultati su poslani državnom povjerenstvu koje će odabrati i pozvati najuspješnije škole na Državnu smotru i natjecanje hrvatskih GLOBE škola, koja će se održati u svibnju 2023. godine.U Osnovnoj školi prof. Franje Viktora Šignjara Virje u ponedjeljak je održana Međužupanijska smotra i natjecanje hrvatskih GLOBE škola.

Na smotri su sudjelovale škole iz Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije.

Predstavili rad škole

- Učenici Nataša Grujić, Jan Kligl i Karlo Mlinarić, te njihova mentorica Sandra Milek predstavnici su GLOBE skupine Tehničke škole Daruvar i na smotri su predstavili rad škole u protekloj godini.

U Virju/Foto: Tehnička škola Daruvar
U Virju/Foto: Tehnička škola Daruvar

Provodili su mjerenja u području atmosfere, hidrologije, pedologije i fenologije, te su prikazali korištenje podataka i suradnju sa školama i institucijama, pohvalili su se iz Tehničke škole Daruvar.

Istraživački projekt

Isto tako, prihvaćen je istraživački projekt koji za državnu smotru i natjecanje hrvatskih GLOBE škola pripremaju zajedno učenici Tehničke škole Daruvar i učenici OŠ V. Nazor Virovitica pod nazivom "Što se promijenilo u 20 godina?"

Foto: Tehnička škola Daruvar
Foto: Tehnička škola Daruvar

Rezultati su poslani državnom povjerenstvu koje će odabrati i pozvati najuspješnije škole na Državnu smotru i natjecanje hrvatskih GLOBE škola, koja će se održati u svibnju 2023. godine.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!