Fotografija: Trenutno traju radovi na uređenju DV Maslačak u Garešnici/Foto: KruGarešnica
Trenutno traju radovi na uređenju DV Maslačak u Garešnici/Foto: KruGarešnica

Uređuje se DV Maslačak u Garešnici, radovi i na novom objektu vrtića u Velikoj Trnovitici

U dogovoru s načelnikom općine Velika Trnovitica, Ivanom Markovićem, u sklopu škole otvorit će se područni objekt gdje će biti jedna mješovita grupa. Taj će korak ujedno otvoriti i nova radna mjestaRadovi na preuređenju prostora DV Maslačak, objekta u ulici Petra Svačića u Garešnici, su u tijeku, piše KruGarešnica.

Naime, tamo je zbog sve većeg broja pristiglih zahtjeva za upis, povećan broj grupa te će ih sada biti ukupno šest – od toga četiri mješovite jasličke te dvije grupe mališana od 3 godine pa do polaska u školu. Fizički prostor objekta tako će se u potpunosti iskoristiti, radovi će gotovi biti do 1. rujna, a u financiranju istih pomaže grad Garešnica.

Nova radna mjesta

Isto tako, u centralnom objektu na Gajinama trenutno je sedam grupa, a radovi na uređenju novog vrtića krenuli su i u Velikoj Trnovitici. Tamo će se, u dogovoru s načelnikom Ivanom Markovićem, u sklopu škole otvoriti područni objekt gdje će za početak biti jedna mješovita grupa.

Osim pomoći tamošnjim roditeljima, otvaranje novog objekta rezultirat će i s otvaranjem novih radnim mjesta, piše KruGarešnica.