Fotografija: Psihijatar Veljko Djordjevic/Foto: Davor Pongracic/CROPIX
Galerija
Psihijatar Veljko Djordjevic/Foto: Davor Pongracic/CROPIX

Ugledni hrvatski psihijatar Veljko Đorđević sutra u Daruvaru promovira svoju novu knjigu

S Veljkom Đorđevićem u Daruvar dolazi i poznata psihijatrica Marijana Braš te naš filmski, televizijski, kazališni i radijski scenarist i redatelj, te romanopisac Dejan ŠorakJedan od najpoznatijih hrvatskih psihijatara Veljko Đorđević konačno stiže u Daruvar, ponosno su poručili iz Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar.

Kako kažu, nakon nekoliko neuspješnih dogovora, Veljko Đorđević, u utorak će, 20. veljače, s početkom u 18 sati u daruvarskoj knjižnici predstaviti svoju novu knjigu "Let iznad psihijatrijskog gnijezda".

- Prva asocijacija na novu knjigu prof. dr. sc. Veljka Đorđevića je asocijacija na film iz 1975. Miloša Formana, nagrađenog Oskarom, Let iznad kukavičjeg gnijezda. Knjiga pod nazivom Let iznad psihijatrijskog gnijezda je životna knjiga o pedesetogodišnjem radu dr. Đorđevića u psihijatriji o kojoj će se itekako još pričati., poručili su iz daruvarske knjižnice.

Bogato iskustvo u radu s pacijentima

Inače, doktor Đorđević ima bogato kliničko iskustvo u radu s pacijentima sa svim psihičkim poremećajima, a osobito se bavi liječenjem depresivnih i anksioznih poremećaja, psihotičnih poremećaja te svih vrsta ovisnosti, a o kojima i govori ovo njegovo najnovije književno djelo. S njim u Daruvar dolazi i poznata psihijatrica Marijana Braš te naš filmski, televizijski, kazališni i radijski scenarist i redatelj, te romanopisac Dejan Šorak.

Plakat/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Plakat/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

- Zabilježite u svoje kalendare utorak, 20. veljače, jer tada ćete imati priliku pitati ovog vrsnog psihijatra i njegove goste sva ona pitanja koja ste godinama pripremali. Veselimo se susretu, zaključili su iz Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!