Fotografija: Ne propustite ovo korisno predavanje/Foto: Vojko Basic/CROPIX
Galerija
Ne propustite ovo korisno predavanje/Foto: Vojko Basic/CROPIX

Udruga mladih NADA iz Daruvara poziva trudnice na izuzetno korisno predavanje o porodu

Predavanje će održati jedna od najboljih hrvatskih primalja Sonja Kočiš Čovran iz KB Sveti Duh koju bi svaka buduća majka poželjela pokraj sebe tijekom i nakon porodaUdruga mladih NADA iz Daruvara nastavlja s predavanjima u sklopu projekta Podrška roditeljstvu "Sretna mama, sretna beba".

Sljedeće predavanje koje možete poslušati je na temu poroda i održat će se u petak, 11. studenog, u Digitalnom inovacijskom centru (bivša zgrada Radio Daruvara) u ulici J.J. Strossmayera 32A, s početkom u 17 sati.

Predavanje će održati Sonja Kočiš Čovran, a iz Udruge NADA očekuju dobar odaziv budućih majki/Foto: Udruga Nada
Predavanje će održati Sonja Kočiš Čovran, a iz Udruge NADA očekuju dobar odaziv budućih majki/Foto: Udruga Nada

Predavanje će održati Sonja Kočiš Čovran iz KB Sveti Duh koja već 26 godina radi kao primalja. Od toga je 20 godina radila na Neonatologiji, a ostalo u rađaonici. Aktivna je članica Hrvatske komore primalja i Udruge primalja. Riječ je o ženi koju bi svaka buduća majka poželjela pokraj sebe tijekom i nakon poroda.

Sonja Kočiš Čovran trenutno radi u KB Sveti Duh u Zagrebu/Foto: Privatni album
Sonja Kočiš Čovran trenutno radi u KB Sveti Duh u Zagrebu/Foto: Privatni album

- Obzirom da je riječ o pripremama za porod, pričati ću o fiziologiji porođaja, što doista mogu očekivati u rađaonici, kako disati, o kontaktu koža na kožu majke i bebice te brojnim drugim temama. Naravno, odgovarat ću na pitanja svih budućih majki i pokušati ih pripremiti za jedan od najvažnijih događaja u njihovom životu - rekla nam je Sanja Kočiš Čovran.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a iz Udruge NADA očekuju dobar odaziv budućih majki.