Fotografija: Do pomlađenog i prirodnog lica uz pomoć svjetski priznate metode/Getty Images/iStockphoto
Galerija
Do pomlađenog i prirodnog lica uz pomoć svjetski priznate metode/Getty Images/iStockphoto

Uđite u novu godinu sa svježim licem: evo kako ga pomladiti jednostavnim postupkom...

S Belotero® proizvodima postiže se izglađivanje i popunjavanje bora, povećanje usana, obnavljanje volumena lica i rehidriranje kože, a rezultat je prirodan izgledZa što brži i bolji rezultat u postizanju mladenačkog izgleda, pročišćeni Botox bez proteina-Bocouture i hijaluronski dermalni fileri Belotero su najbolja kombinacija. Svaki od njih radi na drugačiji način, no s istim ciljem - pružaju prirodan i mladenački izgled, popunjavaju neželjene linije i vraćaju osjećaj samopouzdanja. A najbolje od svega je da vam za ove tretmane treba svega par minuta, zbog čega su i dobili vrlo popularan naziv "lunch break tretmani".

Naučinkovitiji "brisač" bora

Vistabel (Botox) se koristi već više od 20 godina u estetskoj kirurgiji i medicini upravo kao najučinkovitiji "brisač" bora u zonama oko očiju i na čelu. Prvi je proizvod ovakve vrste odobren još 2002. godine za korištenje u kozmetičke svrhe. Od tada pa do danas ovaj se tretman, na godišnjoj razini, izvodi 5-6 milijuna puta što ga čini svjetskim liderom brojem 1 za estetiku lica u svijetu.

Foto: Getty Images/iStockphoto
Foto: Getty Images/iStockphoto

Danas ga primjenjujemo i protiv znojenja i u terapiji glavobolja koje su izazvane jakim pritiskanjem mišića čeljusti. Možemo koristiti i takozvani hiperdilutirani Botox koji se primjenjuje za zatezanje lica i vrata (Nefertiti lift) i mezobotox. MesoBotox je tehnika u kojoj se smanjuje veličina pora i lučenje sebuma.

Sada na tržištu prvi put imamo priliku koristiti pročišćeni Botox bez proteina - Bocouture tvrtke Merz, a u Bjelovaru ga u ponudi ima estetska klinika La dental. Na proteinu se često stvaraju antitijela i tako stječe tolerancija na preparat.

Kod Bocuturea to nije slučaj.

Svježe i odmorno lice

Bocouture smanjuje kontrakcije mišića koji pomiču kožu što rezultira nježnijim i plićim borama te sprječava nastajanje novih. Kada se ispravno aplicira i dozira, izgled te same ekspresije lice nisu promijenjene, već lice izgleda svježe i odmorno. S druge strane, fileri čine vaše lice ljepšim tako što revitaliziraju, podižu i definiraju.

Pravodobni i učestali odlasci na tretmane, svakih 4 - 6 mjeseci, rezultiraju redukcijom bora, zadovoljstvom klijenata i dugotrajnijim rezultatom. Idealnom dozom Bocoutura po tretmanu za tretiranje čela i područja oko očiju smatra se ukupno 50 jedinica. Ako se aplicira manji broj jedinica, rezultati su nešto blaži, a period djelovanja kraći, što se naziva baby botox.

Bocouture, hit na svjetskom tržištu sada je dostupan i u Bjelovaru/Foto: Studio La dental
Bocouture, hit na svjetskom tržištu sada je dostupan i u Bjelovaru/Foto: Studio La dental

Hijaluronski dermalni fileri su pak prirodni ugljikohidrat koji vaše tijelo kroz neko vrijeme prirodno apsorbira. Ovisno o strukturnim i funkcionalnim potrebama kože, u cilju postizanja što prirodnijih rezultata, s Belotero® proizvodima postiže se izglađivanje i popunjavanje bora, povećanje usana, obnavljanje volumena lica i rehidriranje kože. 

Zašto je baš Belotero pokazao prednost pred drugim filerima?

Belotero proizvodi/Foto: Studio La dental
Belotero proizvodi/Foto: Studio La dental

Belotero® sa svojom patentiranom Dynamic Cross-Linking tehnologijom pruža idealnu ravnotežu kohezivnosti, elastičnosti i plastičnosti kako bi zadovoljila potrebe kože te omogućila najfiniju dermalnu integraciju bez stvaranja kvržica. Ovaj inteligentni dizajn napredno je rješenje estetskog dosega s predvidljivim i prirodnim rezultatima.

Belotero® punila dostupna su u kombinaciji s i bez lidokaina, a dodavanje anestetika povećava ugodnost zahvata, posebno u osjetljivijim područjima.

Belotero® Soft: nježno rješenje

Bore prije i poslije tretmana/Foto: Getty Images/iStockphoto
Bore prije i poslije tretmana/Foto: Getty Images/iStockphoto

Belotero® Soft formula optimizirano je rješenje za prve, fine bore i duboku rehidraciju. Zbog svoje odlične kohezivnosti i kapaciteta vezanja vode, Belotero® Soft je indiciran za tzv. vranine nožice te perioralne, tzv. pušačke bore.

Belotero® Balance: neprimjetna integracija

Korekcija umjereno izraženih nazolabijalnih bora, marioneta, bora oko usana, glabelarnih bora, bora oko očiju.

Belotero® Intense: prirodni izgled

Za korekciju dubljih bora - nazolabijalnih bora, marioneta, konture i augmentacija usana.

Belotero® Volume: snažan potencijal volumena

Belotero® Volume modelira i nadoknađuje volumen lica. Baziran na izbalansiranoj kohezivnosti, ovaj produkt traje dugo ostajući na svojem mjestu. Belotero® Volume može biti injektiran na različitim mjestima lica kako bi nadoknadio volumen jagodica, obraza, brade.

Belotero Lips - Inovativni hijaluronski fileri

Inovativni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se izbjegao tzv. 'duckface' izgled, a imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike/Getty Images/iStockphoto
Inovativni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se izbjegao tzv. 'duckface' izgled, a imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike/Getty Images/iStockphoto

Inovativni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se izbjegao tzv. ‘duckface’ izgled.  Ova dva proizvoda u estetskoj medicini, imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike.

Belotero Lips Shape idealan je za povećanje usana i poboljšanje gornje i donje usne, dok je Belotero Lips Contour idealan za obnavljanje kontura usana za postizanje mladenačkog izgleda.

Belotero® Revive skin booster koji djeluje na hidrataciju kože, smanjenje crvenila te minimiziranje pojave prvih znakova starenja.  

Fileri Belotero u pravilu traju od 9 do 18 mjeseci, ovisno o mjestu aplikacije i vrsti filera, nakon čega je, redovitim dolascima, potrebna samo nadopuna.

Kada krenuti s aplikacijom?

Postoje pojedinci s hiperaktivnim mišićima i poprilično izraženim borama kojima bi se tretmani Bocouturom i hijaluronskim filerima preporučili već s 20 godina, dok postoje ljudi kod kojih se bore neće razviti do 30 - 35 godine. Aplikacija je određena stanjem kože, nikako ne godinama.

Idealna kombinacija

U slučaju kada su bore poprilično izražene i duboke, a koža obješena, tretman Bocouturom neće ih u potpunosti izbrisati. U ovakvim slučajevima potrebna je kombinacija Bocoutura i Belotero hijaluronskih dermalnih filera.

S obzirom na to da je kod iskusnih operatera za sam postupak aplikacije Bocoutura i hijaluronskih dermalnih filera potrebno manje od 30 minuta, odlazak na tretmane postao je vrlo popularan, a oporavka gotovo nema što je jedna od glavnih prednosti ovih tretmana.

Naravno, bitno je da se prepustite u ruke licenciranog i dobro treniranog medicinskog stručnjaka u anatomiji lica. U estetskoj klinici Ladental preporučujemo Belotero preparate zbog naglaska na prirodnom izgledu, a Bocoutur osim u reduciranju bora čela i oko očiju primjenjujemo i u liječenju hiperhidroze (pretjeranog znojenja), smanjivanja pretjeranog lučenja sebuma i za zatezanje lica i vrata (Nefertiti lift).

(Sponzorirani sadržaj)