Fotografija: Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (Ilustracija)

U subotu zatvoreni skoro svi dućani i šoping centri, u nedjelju rade samo neki

Provjerite kako rade trgovine i trgovački centri u vašoj blizini u subotu na praznik Dan pobjede i državne zahvalnosti te u nedjeljuU Hrvatskoj se u subotu slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja koji je za mnoge neradni dan. Potom slijedi nedjelja koja je zbog primjene novog zakona također mnogima neradna, piše Poslovni.hr.

Provjerite kako rade trgovine i trgovački centri u vašoj blizini u subotu na praznik Dan pobjede i državne zahvalnosti, koji se slavi povodom Oluje, te u nedjelju:

KONZUM Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji, neke su zatvorene, pojedine rade skraćeno. Točno radno vrijeme po određenoj lokaciji pogledajte OVDJE.

LIDL Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji, uglavnom rade skraćeno, a sve detalje možete pronaći OVDJE.

SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine na praznik imaju različita radna vremena, ovisno o tome gdje se nalaze, a uglavnom ne rade u subotu i nedjelju. Informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

DM Većina prodavaonica DM-a neće raditi u subotu i nedjelju. Više detalja potražite na dm-ovoj internetskoj stranici.

BIPA Poslovnice BIPA-e radit će do 21:00 u subotu, dok će nedjeljom biti dio zatvoren. Radna vremena pogledajte klikom na LINK.

KAUFLAND Većina poslovnica neće raditi subotom, dok će nedjeljom raditi do 15:00 sati. Više detalja o svakoj poslovnici pronaći ćete OVDJE.

PLODINE Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji. Detalje za određenu poslovnicu pogledajte OVDJE.

KTC  ‘KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima’, priopćili su. Ostale dane rade normalno.

MÜLLER Njihove trgovine uglavnom rade raznoliko, neke ne rade, a druge normalno kao svaki drugi radni dan. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE

BAUHAUS ‘Subota 5.8.2023 BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni. U nedjelju radno vrijeme od 09:00 do 14:00 sati.’, obavijestili su korisnike na službenoj stranici.

PEVEX Njihove trgovine neće raditi u subotu, dok im radno vrijeme nedjeljom ovisi o lokaciji. Više informacija možete pronaći OVDJE.