Fotografija: Obilje šarenila i aktivnosti čeka vas na Gradskom trgu, od 8 do 16 sati/Foto: Grad Čazma
Obilje šarenila i aktivnosti čeka vas na Gradskom trgu, od 8 do 16 sati/Foto: Grad Čazma

U subotu se Čazma pretvara u cvjetnu oazu: "Izlagača je više nego lani, sami nas zovu i žele doći"

U sklopu manifestacije održat će se i likovna radionica grafičkih tehnika pod nazivom „CV'JEĆE MOJE PLAVI JORGOVANE“ inspiriranu cvjetnim motivima s tradicijskih moslavačkih ručnikaČAZMA – U subotu, 27. travnja u Čazmi se održava 3. Sajam cvijeća. Obilje šarenila i aktivnosti čeka vas na Gradskom trgu, od 8 do 16 sati.

- Očekuje vas bogata ponuda cvijeća, sadnica, lončanica, trajnica, sukulenata, ukrasnog bilja, grmlja, drveća... Izlagača ima nešto više nego lani, 15-ak, s tim da smo sretni što nas neki sami zovu i đele doći. To znači da je naša manifestacija prepoznata. Ove godine imate mogućnost naučiti izraditi vlastiti biljni terarij! Napominjemo da je broj polaznika ograničen. Trenutno su slobodna još tri mjesta. Stoga svoje mjesto osigurate na vrijeme na mail: info@tz-cazma.hr, poručuju iz Turističke zajednice grada Čazme.

Prijavite se na vrijeme

Dodaju i kako će se u sklopu 3. Sajma cvijeća u Čazmi održati i likovna radionica grafičkih tehnika za djecu i odrasle pod nazivom  „CV'JEĆE MOJE PLAVI JORGOVANE“ inspiriranu cvjetnim motivima s tradicijskih moslavačkih ručnika.

- Broj polaznika je također ograničen, rezervirajte stoga svoje mjesto na radionici na kontakt 0911100270, poručuju organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!