Fotografija: Sav prihod od ulaznica i tombola ići će za Enizovo liječenje/ Foto: Marko Kadija/100 milja Istre/
Galerija
Sav prihod od ulaznica i tombola ići će za Enizovo liječenje/ Foto: Marko Kadija/100 milja Istre/

U Šibovcu se sprema zabava za Eniza: "Uživajte u nastupima grupe Petica i Grey benda"

"U planu je i humanitarna tombola, stoga pozivam sve obrtnike i gospodarstvenike da se odazovu i doniraju neki od svojih proizdvoda ili usluga", kaže Andrijana Andy VinkovićNiz humanitarnih akcija za daruvarskog ultramaratonca Eniza Jašarevića, kojemu je nakon serije moždanih udara potrebna skupa terapija kako bi ponovno prohodao i početi pričati, nastavlja se i dalje.

Eniz Jašarević darvarski je ultramaratonac kojemu je potrebna naša pomoć/ Foto: Marko Kadija/100 milja Istre
Eniz Jašarević darvarski je ultramaratonac kojemu je potrebna naša pomoć/ Foto: Marko Kadija/100 milja Istre

"Krivac" za novu akciju je daruvarska cvjećarica Andrijana Andy Vinković, inače poznata po brojnim humanitarnim akcijama. Naime, Andy uz pomoć kćerke i supruga 20. siječnja organizira zabavu u društvenom domu Šibovac, a sav prikupljeni iznos donirat će za potrebe Enizova liječenja.

Humanitarna tombola

- Od prvog dana upoznata sam s cijelom pričom, a kada je izašao prvi članak moja kćerka Ramona, koja usput rečeno ima svoj bend, došla je na ideju da se napravi zabava. Također, suprug mi svira u drugom bendu i njegova ekipa također je objeručke prihvatila ideju. Odlučili smo da zabavu napravimo u siječnju, kad ljudi ipak malo predahnu od Božića i popratnih fešta, pojasnila je Andrijana Vinković.

Akciju je pokrenula daruvarska cvjećarica Andrijana Andy Vinković i njezina kćer Ramona/ Foto: Privatni album
Akciju je pokrenula daruvarska cvjećarica Andrijana Andy Vinković i njezina kćer Ramona/ Foto: Privatni album

Kako kaže, zahvaljuje se Općini Sirač i Češkoj besedi Šibovac, koji su dom na korištenje dali besplatno.

- Hvala i Grey bendu te grupi Petica, koji su također odlučili svirati besplatno. Ulaz na zabavu je dobrovoljni prilog. Također, molim sve obrtnike, poduzetnike, odnosno sve pružatelje bilo kakvih usluga za pomoć. Naime, osim dobre glazbe, u sklopu zabave održat ćemo tombolu na kojima ćemo izvlačiti dobitnike raznih nagrada. Već imamo nekoliko obrtnika koji su odlučili dati neke poklončiće koje ćemo izvlačiti, a sredstva do te tombole također će ići za Enizovo liječenje, naglasila je Andy.

Uključile se tvrtke iz tri županije

Recimo i to da su se u akciju uključile i tvrtke Codec videoprodukcija iz Pakraca te Degal tehnika iz Virovitice koje su besplatno osmislile promidžbeni sadržaj. Kako i priliči pravoj zabavi, ugostiteljska ponuda neće izostati, a za taj dio zadužen je daruvarski caffe bar Kino.

Plakat/ Foto: Codec videoprodukcija
Plakat/ Foto: Codec videoprodukcija

Kao što smo već rekli, zabava će se održati u subotu, 20. siječnja, s početkom u 21 sat, a sudeći po karakteru oba glazbena sastava, dobra zabava je zagarantirana. 

U planu je i aukcija fotografija mladog daruvarskog fotografa Tea Petra, a detalji oko toga bit će poznati sredinom tjedna.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!