Fotografija: Daruvarčani oborili rekord/Foto: Liga protiv raka Daruvar
Galerija
Daruvarčani oborili rekord/Foto: Liga protiv raka Daruvar

U ponovljenoj akciji daruvarske Lige protiv raka opet prodane sve mimoze: "Prikupili smo 1570 eura"

"Ispričavamo se onima koji nisu stigli kupiti ovaj predivni cvijet koji je simbol borbe protiv raka maternice. Ovo nam je sada dokaz da iduće godine moramo pojačati količine", kazala je MiladaDARUVAR - Iako zvuči nevjerojatno, ali Daruvarčani su protekle subote ponovno pokazali svoje veliko srce i u ponovljenoj akciji Dan mimoza Lige protiv raka Daruvar, koja je provedena u sklopu Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice, oborili novi rekord. 

Foto: Liga protiv raka Daruvar
Foto: Liga protiv raka Daruvar

Naime, kako nam kaže MIlada Sofka, predsjednica Lige, i ovoga su puta Daruvarčani pokupovali sve mimoze i donirali ukupno 1570 eura. To je čak i veći iznos nego onaj prikupljen protekle subote kada je prikupljeno 1200 eura.

Ponosni na Daruvarčane

- Liga se od srca zahvaljuje na svim donacijama. Ponosni smo na naše drage ljude velikog srca. Po drugi put smo prodali sve mimoze. Ispričavamo se onima koji nisu stigli kupiti ovaj predivni cvijet koji je simbol borbe protiv raka maternice. Ovo nam je sada dokaz da iduće godine moramo pojačati količine, kazala je Milada.

Foto: Liga protiv raka Daruvar
Foto: Liga protiv raka Daruvar
Foto: Liga protiv raka Daruvar
Foto: Liga protiv raka Daruvar

Dodajmo, sva sredstva i ovoga puta bit će usmjerna u prijevoz onkoloških bolesnika na liječenje te ostale tekuće troškove.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!