Fotografija: Sakupljanje se vrši prema rasporedu kojeg su građani dobili uz račune, kažu u Darkomu/ Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)
Sakupljanje se vrši prema rasporedu kojeg su građani dobili uz račune, kažu u Darkomu/ Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)

U ponedjeljak u Daruvaru i okolnim općinama kreće sakupljanje glomaznog otpada

Prema Zakonu o gospodarenju otpadom zabranjeno je odlaganje krupnog otpada na javnu površinu pa Vas molimo da poštujete navedene upute, poručuju iz DarkomaIz daruvarskog komunalnog poduzeća Darkom stiže obavijest korisnicima usluge sakupljanja komunalnog otpada da od ponedjeljka, 5. rujna, započinje akcija sakupljanja glomaznog otpada.

- Datumi odvoza prema područjima (Grad Daruvar, općine Končanica, Dežanovac, Đulovac i Sirač) nalaze se na postojećem rasporedu odvoza otpada koji su korisnici dobili uz račune, izvijestili su iz Darkoma.

Nadalje, mole korisnike da otpad iznesu do 7 sati ujutro na dan odvoza otpada na svoj kolni ulaz u privatnom posjedu.

- Prema Zakonu o gospodarenju otpadom zabranjeno je odlaganje krupnog otpada na javnu površinu pa Vas molimo da poštujete navedene upute, poručuju iz Darkoma. U krupni otpad ne spada građevinski otpad i EE otpad, poručuju iz Darkoma.