Fotografija: U ponedjeljak starta ljetna malonogometna liga/ Foto: Predrag Uskoković
Galerija
U ponedjeljak starta ljetna malonogometna liga/ Foto: Predrag Uskoković

U ponedjeljak starta ljetna malongometna liga na Sokolu. Još stignete prijaviti svoju ekipu

Trenutno imamo 12 prijavljenih ekipa iz Daruvara, Virovitice, Lipika, Pitomače, Bjelovara, a neki igrači dolaze čak iz Slavonskog Broda, kaže Ratko ČuhnilLjubitelji malog nogometa u Daruvaru od idućeg tjedna doći će na svoje. Naime, u ponedjeljak na stadionu Sokol starta ovogodišnje izdanje Ljetne malonogometne lige "Staročeško 2023". Podsjetimo, prošlog ljeta nakon desetak godina pauze ljetna liga ponovno je zaživjela, a ovaj sjajan projekt dobio je i svoj nastavak.

Do sada je prijavljeno 12 ekipa/ Foto: Predrag Uskoković
Do sada je prijavljeno 12 ekipa/ Foto: Predrag Uskoković

- Trenutno imamo 12 prijavljenih ekipa iz Daruvara, Virovitice, Lipika, Pitomače, Bjelovara, a neki igrači dolaze čak iz Slavonskog Broda. Večeras u 19 sati na stadionu HNK Daruvar održat će se i izvlačenje skupina, međutim prijave ćemo ostaviti otvorene još dan, dva nakon toga, poručio je jedan od organizatora Ratko Čuhnil.

Pet utakmica dnevno

Iako je prvotno zamišljeno da liga starta ove subote, zbog objektivnih razloga početak je prolongiran za dva dana.

- Naime, u subotu u Dežanovcu gostuju veterani Vatrenih, a u nedjelju je finale Lige nacija. Vjerujem da će svi ljubitelji nogometa pratiti te događaje, stoga ih nismo htjeli dovoditi u situaciju da moraju birati, a ovako svi možemo popratiti sve, dodao je Čuhnil.

Osiguran je bogat nagradni fond/ Foto: Predrag Uskoković
Osiguran je bogat nagradni fond/ Foto: Predrag Uskoković

Kako kaže, liga će trajati 11 dana, a svakog dana na Sokolu će od 19 do 23 sati biti odigrano pet utakmica, dok će se u završnici natjecanja odigrati i nekoliko revijalnih ogleda.

Bogat nagradni fond

- Što se nagradnog fonda tiče, prvo mjesto nosi 1200 eura, drugo 400, a treće 200 eura, dok će četvrtoplasirana ekipa osvojiti utješnu nagradu u vidu gajbe piva, naglasio je Čuhnil dodavši da se igra po sistemu 5+1, a svaka ekipa može imati 11 članova.

Inače, kotizacija po ekipi iznosi 120 eura, a prijaviti se možete na brojeve telefona 095/196-8510 (Ratko Čuhnil)098/256-206 (Borna Cišper).

Dnevno će se igrati pet utakmica/ Foto: Predrag Uskoković
Dnevno će se igrati pet utakmica/ Foto: Predrag Uskoković

Organizatori su pazili na svaki detalj, pa su tako osigurali i priznate suce iz cijele županije.

- Na turniru će suditi četiri dokazana imena županijskog nogometa iz Daruvara, Lipika, Bjelovara i Garešnice tako da garantiramo fer i pošteno suđenje, zaključio je Čuhnil.

Za kraj recimo i to da dnevna ulaznica za turnir iznosi 2 eura. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!