Fotografija: Na malonogometnom terenu okušala su se poznata imena lokalne političke scene/ Foto: BBŽ
Galerija
Na malonogometnom terenu okušala su se poznata imena lokalne političke scene/ Foto: BBŽ

U revijalnoj nogometnoj utakmici, predstavnici Grada Bjelovara svladali Županiju

Kapetani svojih momčadi bili su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te župan Marko Marušić, a nogometne sposobnosti pokazala su i druga poznata lica s lokalne političke scene
Večernji dio program proslove Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja bio je rezerviran za zabavne sadržaje. Naime, u sklopu 2. malonogometnog turnira, kojeg je organizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske-podružnica BBŽ, u revijalnoj utakmici snage su odmjerile ekipe Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije.

<p>Ekipa gradonačelnika Hrebaka slavila je 6:5/ Foto: BBŽ</p>

Ekipa gradonačelnika Hrebaka slavila je 6:5/ Foto: BBŽ

Kako i priliči, kapetani svojih momčadi bili su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te župan Marko Marušić, a nogometne sposobnosti pokazala su i druga poznata lica s lokalne političke scene. U neizvjesnoj završnici, uspješnija je bila ekipa Grada, a konačan rezultat glasio je 6:5.

Tradicionalni turnir

- Bilo je izvanredno i jako smo zadovoljni cijelim turnirom. U seniorskoj konkurenciji nastupilo je šest ekipa, dok se su kod veterana natjecale četiri ekipe. Proteklog vikenda igrale su se utakmice razigravanja, a finalni dvoboji odigrali su se jučer, na sam Dan Grada Bjelovar i Dan bjelovarskih branitelja. Osim revijalne utakmice između Grada i Županije, između finalnih susreta snage su odmjerili pioniri NK Bjelovara i NK Mladosti iz Ždralova, kazao je Ivan Korenić, predsjednik UDVDR-HR, podružnice BBŽ.

<p>Župan Marušić u akciji/ Foto: BBŽ</p>

Župan Marušić u akciji/ Foto: BBŽ

Također, dodao je i to da su već pali dogovori da turnir postane tradicija za Dan Grada Bjelovara, a otkrio nam je i da postoji želja da se malonogometni turnir organizira i na Dan Bjelovarsko-bilogorske županije, koji se obilježava 8. lipnja.

Koncert "Bjelovarčani Bjelovaru"

U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa IT Managementa, koja je finalu pobijedila NK Zvijerce, dok je treće mjesto osvojila Udruga specijalne policije Omege. Što se veteranskog dijela turnira tiče, najbolja je bila ekipa PAN team, drugoplasirane su bile Omege, dok je treće mjesto osvojila ekipa IT Managementa.

<p>Bjelovarski glazbenici poklonili koncert sugrađanima za Dan grada/ Foto: Slaven Klobučar</p>

Bjelovarski glazbenici poklonili koncert sugrađanima za Dan grada/ Foto: Slaven Klobučar

U trenutcima dok su se na terenima pokraj Caffe bara "13" odigravale finalne utakmice veterana i seniora, na drugoj strani grada, točnije u Boho parku, započeo je koncert "Bjelovarčani Bjelovaru". Pod nazivom B(J)END bjelovarski glazbenici, koji su prije petnaestak dana svirkom u čast Đorđu Balaševiću oduševili sugrađane, ovog puta izvodili su hitove Vice Vukova, Daleke obale, Prljavog kazališta te brojnih drugih domaćih izvođača. 

<p>Nakon Balaševića, sinoć su na repertoaru B(J)END-a bile pjesme domaćih izvođača/ Foto: Slaven Klobučar</p>

Nakon Balaševića, sinoć su na repertoaru B(J)END-a bile pjesme domaćih izvođača/ Foto: Slaven Klobučar