Fotografija: U Dežanovcu su ove nedjelje izbori za vijeća mjesnih odbora/Foto: Darkom
U Dežanovcu su ove nedjelje izbori za vijeća mjesnih odbora/Foto: Darkom

U nedjelju su u općini Dežanovac izbori za vijeća mjesnih odbora. Podržite svoje favorite

Zbirne kandidacijske liste za svaki mjesni odbor objavljene su na web stranici Općine Dežanovac, te oglasnoj ploči sukladno Odluci o postupku izbora članova za vijeća mjesnih odbora, poručuju iz OpćineDEŽANOVAC – Iz Općine Dežanovac obavještavaju žitelje svih naselja da se nadolažeće nedjelje, 5. lipnja 2022. godine održavaju izbori za vijeća mjesnih odbora, i to za mjesne odbore: Dežanovac i Kaštel, Kreštelovac, Blagorodovac, Donji Sređani, Gornji Sređani, Goveđe Polje, Golubinjak, Trojeglava i Drlež i Sokolovac.

Izborna mjesta su otvorena od 07,00 - 19,00 sati, a biračka  mjesta su:

Gornji Dežanovac, Donji Dežanovac, Blagorodovac, Kreštelovac, Donji Sređani, Gornji Sređani, Goveđe Polje, Golubinjak, Trojeglava i Sokolovac.

Izbor članova

- Zbirne kandidacijske liste za svaki mjesni odbor objavljene su na web stranici Općine Dežanovac, te oglasnoj ploči sukladno Odluci o postupku izbora članova za vijeća mjesnih odbora na području Općine Dežanovac.

Također, obavijest o raspisivanju Izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Dežanovac je objavljena na web stranici, Facebook stranici, te je ista emitirana putem lokalnih medija, poručuju iz Općine dodavši kako se proteklih dana putem navedenih servisa pozivalo političke stranke i birače da predaju kandidacijske liste za mjesne odbore.

- Oglasi na kojima je vidljivo tko su kandidati za navedene izbore polijepljeni su po selima, poručuju iz Općine.