Fotografija: Gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i direktor LIRA-e Dejan Iličić/Foto: Compas.hr
Gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i direktor LIRA-e Dejan Iličić/Foto: Compas.hr

U Lipiku se traže iznajmljivači za smještaj studenata programera umjetne inteligencije

Uskoro kreće šestomjesečno osposobljavanje za programere umjetne inteligencije u Lipiku i polaznicima koji dolaze iz daljih krajeva će biti potreban smještajLipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. ovim putem poziva sve zainteresirane vlasnike nekretnina (kuće ili stana) na području Lipika da se radi sve većeg broja upita zainteresiranih osoba za iznajmljivanjem nekretnina za stanovanje jave na kontakt broj: +385 (0) 99 380 84 67 od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, piše Compas.hr.

Uskoro kreće šestomjesečno osposobljavanje za programere umjetne inteligencije u Lipiku i polaznicima koji dolaze iz daljih krajeva će biti potreban smještaj u Lipiku. Turistička agencija LIRA će polaznicima edukacija koji traže smještaj sastaviti listu potencijalnih smještajnih kapaciteta, a polaznicima preostaje da kontaktiraju vlasnike i odaberu onaj smještaj koji im se čini najprimjerenijim.

"Turistička agencija LIRA u svojem obimu poslovanja obavlja poslove posredovanja isključivo turističkog smještaja, no u svakodnevnom poslu se susrećemo s upitima vezanim za najam nekretnina za stanovanje. Želja nam je da se na ovaj način stvori baza informacija kako bi zainteresiranim strankama olakšali pronalazak traženih objekata. U narednom šestomjesečnom periodu u Lipiku će se održavati i osposobljavanje za programera/programerku umjetne inteligencije, a polaznicima će biti potreban i smještaj. Izuzev navedenog postoji konstantna potreba o informacijama raspoloživih kapaciteta.", rekla je Ivana Pleše, voditeljica Turističke agencije LIRA.

Ujedno podsjećamo zainteresirane osobe za davanje nekretnina (stanova/kuća) u najam za stanovanje i prodaju, kako svoje oglase mogu dati putem online oglasnika Lipičkog Compasa: https://www.compas.com.hr/oglasnik/