Fotografija: Predavanje počinje u 16 sati/ Foto: Inkubator ideja
Galerija
Predavanje počinje u 16 sati/ Foto: Inkubator ideja

U Inkubatoru ideja u Bjelovaru doznajte kako osnovati i voditi udrugu

Prilika je to da saznate sve prednosti i mogućnosti djelovanja kroz udruge te kako da zabavno i lako savladati kompletnu zakonsku regulativu vezanu uz poslovanje udruga, kažu organizatoriPartneri programa
Partneri programa

Želite osnovati udrugu, a ne znate kako ni od kuda početi? Već je vodite, ali želite znati više? 

- Sudjelujte na radionici „Kako osnovati i upravljati OCD-om“ u četvrtak, 17. ožujka u 16 sati i saznajte sve što te zanima - od ideje do uspješnog upravljanja! Radionica koju će voditi Dora Grkavac iz ACT grupe u Inkubatoru ideja (Ulica Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar) prilika je da saznate sve prednosti i mogućnosti djelovanja kroz udruge te kako da zabavno i lako savladati kompletnu zakonsku regulativu vezanu uz poslovanje udruga, poručili su organizatori predavanja.

Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja
Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja

Ulaz na predavanje je slobodan, a svoj dolazak trebate najaviti pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator- ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja. Vidimo se!

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kuna te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kuna. 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva. Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.

Partneri programa
Partneri programa