Fotografija: Javni nastupi ponekad su pravi izazovi. Na fotografiji Aleksandar Rebić/ Foto: Inkubator ideja (Ilustracija)
Galerija
Javni nastupi ponekad su pravi izazovi. Na fotografiji Aleksandar Rebić/ Foto: Inkubator ideja (Ilustracija)

U Inkubatoru ideja saznajte kako predstaviti sebe i svoju ideju u 60 sekundi

Na radionici možete naučiti i stvoriti pobjednički pitch, savladati tremu kod javnog nastupa i naučiti izlagati svoju ideju u online svijetuPartneri programa
Partneri programa

Kako privući pozornost sugovornika i iz prve ruke saznati na što sve treba staviti fokus u prvih 60 sekundi predstavljanja? Odgovore na ova pitanja možete doznati, u četvrtak, 10. ožujka u Inkubatoru ideja, Ulica Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar, na interaktivnoj radionici uz mentorstvo voditelja radionice Igora Rogineka iz ACT grupe. Početak radionice predviđen je u 16 sati.

Pored spomenutog, na radionici možete naučiti i stvoriti pobjednički pitch, savladati tremu kod javnog nastupa i naučiti izlagati svoju ideju u online svijetu.

Za sve one koji ne znaju o čemu je riječ i što je zapravo dobar pitch, ovo je više nego dovoljan razlog da dođu u Inkubator ideja i saznaju iz prve ruke.

Važnost prvog dojma

Polaznici će također naučiti kako se na najbolji mogući način predstaviti budućim suradnicima, kupcima ili investitorima u kratkom vremenu.

Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja
Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja

- Ne zaboravite, na temelju prvog dojma ljudi odlučuju žele li suradnju s vama, dodaju organizatori radionice

Znanje je IN

- U Inkubatoru ideja nesebično dijelimo znanje kako bi bili platforma za vaš uspjeh. Ulaz je slobodan, a svoj dolazak najavite pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja. Vidimo se, poručuju organizatori.

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija

Inače, Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kuna. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kuna te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.

Partneri programa
Partneri programa