Fotografija: U četvrtak u bjelovarskom Inkubatoru ideja doznajte kako pravilno upravljati novcem/Foto: Inkubator ideja
Galerija
U četvrtak u bjelovarskom Inkubatoru ideja doznajte kako pravilno upravljati novcem/Foto: Inkubator ideja

U Inkubatoru ideja doznajte kako inteligentno upravljati financijama

Upravljanje novcem više je emocija, a manje matematika i zato je važno savladati vještine dobrog upravljanja financijama, uvjeravaju iz bjelovarskog Inkubatora idejaPartneri programa
Partneri programa

BJELOVAR - "Da imaš priliku na jednom mjestu saznati kako uspješno savladati svakodnevne financijske izazove današnjice, bi li ju iskoristio? Ako želiš saznati kako financije prilagoditi trendovima u organizaciji i izvan nje, koji su inovativni izvori financiranja i kako ih iskoristiti te time povećati konkurentnost, onda je radionica „Inteligentno upravljanje poslovnim financijama“ baš za tebe", poručuju iz bjelovarskog Inkubatora ideja.

Osiguraj stabilnost i povećaj konkurentnost

Edukaciju će voditi Dora Grkavac iz ACT grupe koja je na prethodnoj radionici oduševila sudionike svojim znanjem i iskustvom.

Radionica će se održati 31. ožujka u Inkubatoru ideja/Foto: Inkubator ideja
Radionica će se održati 31. ožujka u Inkubatoru ideja/Foto: Inkubator ideja

-Imaš priliku na jednom mjestu saznati više o tradicionalnom i agilnom financijskom planiranju, inovativnim izvorima financiranja, kako provesti financijsku analizu i kontrolu te pratiti menadžersko stanje poslovanja. Upravljanje novcem više je emocija, a manje matematika i zato je važno savladati vještine dobrog upravljanja financijama, uvjeravaju iz bjelovarskog Inkubatora ideja.

Svaki uspjeh započinje malim koracima

-U poslovnom svijetu napredak je uvijek postupan i spor, ali su zato padovi nagli. Napravi mali, ali veliki korak za financijsku stabilnost svoje organizacije i pridruži nam se u četvrtak 31. ožujka s početkom u 16 sati, u Inkubatoru ideja (Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar) gdje ćeš dobiti odgovore na sva pitanja iz ovog područja. U Inkubatoru ideja nesebično dijelimo znanje kako bi bili platforma za tvoj uspjeh. Mi vjerujemo u tebe. Ulaz je slobodan, a svoj dolazak najavi pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja. Vidimo se, poručuju iz Inkubatora ideja.

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala EU

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn. 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Partneri programa
Partneri programa