Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto
Galerija
Foto: Getty Images/iStockphoto

U Inkubatoru ideja danas od 16:00 naučite kako kreativno rješavati probleme

Polaznicima će se kroz interaktivan grupni način rada prezentirati pristupi i alati za unaprijeđenje kreativnosti na individualnoj i organizacijskoj razini te efikasnost rješavanja problemaFoto: Inkubator ideja
Foto: Inkubator ideja

Kroz interaktivnu radionicu pod nazivom ''Kreativno rješavanje problema'' potaknite vlastito kreativno razmišljanje u pristupu zadacima i izazovima s kojima se svakodnevno susrećete kako bi uspješno ostvarili postavljene ciljeve. Radionica će se održati u Inkubatoru ideja na adresi Andrije Mohorovičića 59, u četvrtak 24. veljače s početkom u 16 sati. Voditeljica radionice je Dunja Dunda iz ACT grupe, stručnjakinja s višegodišnjim iskustvom u ovom području rada koja je svoje znanje stjecala i usavršavala na poznatim svjetskim sveučilištima u Londonu,  Brightonu i New Jerseyju.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Polaznicima će se kroz interaktivan grupni način rada prezentirati pristupi i alati koji će im pomoći unaprijediti kreativnost na individualnoj i organizacijskoj razini te efikasnost rješavanja problema. Prisutni će imati priliku steći vještine poticanja vlastite i inovativnosti drugih ljudi.

Kreativnost zahtjeva izlazak iz zone komfora

Stručnjaci naglašavaju da je kreativnost vještina koja se može poticati i s vremenom unaprijediti. Osim stvaranja novih ideja, kreativna osoba ima bolje razvijeno kritičko mišljenje te takav pojedinac neće ulaziti u konflikte s drugima, nego će biti sposoban samostalno ih rješavati.

Kreativnost zahtijeva promjenu svoje uobičajene rutine i izlazak iz zone komfora, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na ovoj edukativnoj radionici u Inkubatoru ideja i zajedno s nama naučite rješavati izazove na kreativniji i efikasniji način.

Želiš sudjelovati? Prijavi se!

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, ali je zbog ograničenog broja sudionika potrebna prethodna najava dolaska pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja

Foto: Inkubator ideja
Foto: Inkubator ideja

=================================

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva. Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati na www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskog socijalnog fonda
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskog socijalnog fonda