Fotografija: Potpisivanje Ugovora u radu u Daruvaru/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Potpisivanje Ugovora u radu u Daruvaru/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

U Daruvaru potpisana IV. faza projekta Zaželi: "Zaposleno 30 osoba koje će brinuti o korisnicima"

Projekt ujedno osigurava i radno mjesto, ovog puta u Daruvaru za trideset žena koje su izabrane temeljem natječaja u projektu "Zaželi dostojanstven život u Daruvaru"U velikoj vijećnici Gradske uprave Daruvar održano je potpisivanje Ugovora o radu s 30 izabranih kandidatkinja na Projektu Zaželi dostojanstven život u Daruvaru - faza IV koje će kroz iduća 33 mjeseca pružati uslugu potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Riječ je o jednom od najvažnijih projekata na području socijalne skrbi u povijesti.

Pomoć pri svakodnevnim aktivnostima

Zaposlenici pružaju pomoć korisnicima u svim njihovim svakodnevnim aktivnostima, poput cijepanja drva, nabavke namirnica, pa i održavanja higijene. Ono što se za korisnike pokazalo jako važno jest i ljudski kontakt, jer zaposlenici s njima porazgovaraju o svakodnevnim teškoćama. 

Potpisivanje Ugovora u radu u Daruvaru/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Potpisivanje Ugovora u radu u Daruvaru/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Projekt ujedno osigurava i radno mjesto, ovog puta u Daruvaru za trideset žena koje su izabrane temeljem natječaja u projektu "Zaželi dostojanstven život u Daruvaru". One će, istaknuto je, biti potpora čak 180 starijih i nemoćnih osoba o kojima će brinuti. Ukupna vrijednost projekta procjenjuje se na milijun i 485 tisuća eura. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!