Fotografija: U akciji održanoj od 02. do 04. siječnja ove godine, 242 darivatelja s područja Daruvara je darivalo krv/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar
Galerija
U akciji održanoj od 02. do 04. siječnja ove godine, 242 darivatelja s područja Daruvara je darivalo krv/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar

U Daruvaru 242 građana darivalo krv, u Bjelovaru akcija traje još danas i sutra

Novih šest darivatelja nam se pridružilo u prvoj ovogodišnjoj akciji i na tome im čestitamo. Hvala na darovanoj dozi, humanosti i nesebičnosti, poručuju iz daruvarskog Crvenog križaBJELOVAR/DARUVAR – Početak nove godine svakako je odlično vrijeme za napraviti prvo dobro djelo. Idealan način kako to učiniti jest dobrovoljno darivati krv. A to možete učiniti u Bjelovaru, u prvoj ovogodišnjoj akciji Gradskog društva Crvenog križa Bjelovar.

Jedna od prijašnjih akcija darivanja krvi/Foto: Facebook Crveni križ
Jedna od prijašnjih akcija darivanja krvi/Foto: Facebook Crveni križ

Kako stoji u obavijesti bjelovarskog Crvenog križa, prva ovogodišnja Akcija održava se još danas, 10. siječnja i sutra, 11. siječnja od 11 do 17 sati u Ulici 108. puka 1., Bjelovar. Pauza je od 12,45 do 13,30 sati.

Novi darivatelji

Za razliku od bjelovarskog, daruvarski Crveni križ već je završio prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja ove dragocjene tekućine koja život znači.

-U akciji održanoj od 02. do 04. siječnja ove godine, 242 darivatelja je darivalo krv. 29 Daruvarčana radi zdravstvenih problema to nije moglo učiniti. Novih 6 darivatelja nam se pridružilo i na tome im čestitamo. Hvala na darovanoj dozi, na humanosti i nesebičnosti. Živi i zdravi bili u ovoj novoj 2023. godini, poručuju iz Daruvara.