Fotografija: Vrijedne djelatnice daruvarske knjižnice/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr
Galerija
Vrijedne djelatnice daruvarske knjižnice/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr

U daruvarsku knjižnicu ovog se tjedna možete besplatno učlaniti, ali i vratiti knjige bez zakasnine

"Moram doista pohvaliti sve naše članove, jer nam se 99 posto građe svake godine uistinu i vrati", kaže Romana HorvatPučka knjižnica i čitaonica Daruvar tradicionalno početkom studenog, a u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, provodi akciju Besplatni tjedan. 

Kako su naveli iz Knjižnice, ovogodišnja akcija održat će se od danas, 6. studenog, do subote, 11. studenog.

Plakat/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Plakat/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

- U tom periodu svi zainteresirani mogu napraviti povrat posuđene knjižnične građe bez naplate zakasnine. Također, tijekom cijelog idućeg tjedna može se i besplatno se učlaniti u knjižnicu, a članstvo vrijedi do kraja godine, poručili su iz daruvarske Pučke knjižnice i čitaonice.

Odlična akcija

Prema riječima ravnateljice knjižnice Romane Horvat, svake godine u ovom periodu imaju povećani interes za korištenje knjižnice.

- Besplatni tjedan pokazao nam se kao sjajna akcija u ovo doba godine, kada dolaze hladniji dani te se ljudi više zadržavaju u vlastitim domovima. Također, važno nam je da nam se knjižnična građa vrati, kako bi ponovno mogla biti posuđena. Moram doista pohvaliti sve naše članove, jer nam se 99 posto građe svake godine uistinu i vrati, zaključila je Romana Horvat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!