Fotografija: Foto: POU Daruvar
Galerija
Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte akcijsku komediju ili horor s Russellom Croweom

Problematični glumac Anthony Miller (Crowe) počinje gubiti kontrolu nad svojim životom tijekom snimanja horor filma. Već opterećen vlastitim demonima, suočava se s dodatnim izazovima dok ulazi dublje u uloguDARUVAR – Ovoga tjedna u daruvarskom kinu pogledajte dva filma. Izaberite između akcijske komedije i horor trilera. A možete i oboje.

Akcijska krimi komedija "Hit Man" prikazuje se danas, 20. lipnja u 20 sati, te u petak, subotu i nedjelju u 19 sati.

Horor triler  "Egzorcizam" (The Exorcism) pogledajte u petak, subotu, i nedjelju od 21 sat.

Akcijska krimi komedija "Hit Man"

Film je nastao prema novinskom članku iz 2001., objavljenom u magazinu Texas Monthly. U njemu je opisan slučaj policajca Garyja Johnsona koji se pretvarao da je plaćeni ubojica kako bi uhitio one koji bi zatražili njegove usluge. Richard Linklater dugo je o njemu razmišljao, no tek kada mu je glumac Glen Powell predložio malo drugačiji zaplet, vidio je da u toj priči doista ima film.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Glavni lik u filmu Hit Man je obični profesor filozofije Gary Johnson, koji je posvetio sav svoj život proučavanju Kanta i brizi o svojim mačkama, čija su imena primjereno Id i Ego, ne ostavljajući vremena ni za uzbuđenja ni za ljubavni život. Gary odlučuje pomoći policiji u malim tajnim zadacima za nadzor i na kraju se pretvara da je unajmljeni plaćeni ubojica, kako bi otkrio potencijalne naručitelje. Posao na kraju odvodi Garyja do Madison, koja ga unajmljuje da nekoga ubije. Njihov prvi susret uspostavlja njihov neobičan odnos.

Horor triler  "Egzorcizam" (The Exorcism)

Problematični glumac Anthony Miller (Crowe) počinje gubiti kontrolu nad svojim životom tijekom snimanja horor filma. Već opterećen vlastitim demonima, suočava se s dodatnim izazovima dok ulazi dublje u ulogu.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Njegova emocionalna nestabilnost i unutarnje borbe postaju očite dok se odvija rad na filmu. U isto vrijeme, njegova otuđena kći (Ryan Simpkins), počinje osjećati zabrinutost. Postavlja si pitanje je li njezin otac ponovno pod utjecajem svojih prošlih ovisnosti ili iza njegove nestabilnosti stoji nešto dublje i mračnije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!