Fotografija: Foto: Vlado Kos/CROPIX (ilustracija)
Foto: Vlado Kos/CROPIX (ilustracija)

U daruvarskoj knjižnici u srijedu poslušajte korisno predavanje o izazovima roditeljstva

Govorit će socijalna radnica i psihoterapuetkinja Ljiljana Malčić, magistra socijalne politike Diana Hodak te Ema Čamber, magistra psihologijeIzazovi roditeljstva, partnerskih odnosa i važnost stabilnosti unutar obitelji bit će ključne teme predavanje koje će u srijedu održati u daruvarskoj Pučkoj knjižnici i čitaonici tri stručnjakinje iz Obiteljskog centra Bjelovar. 

Predavanje se organizira u povodu Međunarodnog dana obitelji pod nazivom "Obitelj - jučer, danas, sutra". Govorit će socijalna radnica i psihoterapuetkinja Ljiljana Malčić, magistra socijalne politike Diana Hodak te Ema Čamber, magistra psihologije. 

Pronaći stabilnost

- Ovo je posebno pripremljeno predavanje za Međunarodni dan obitelji, a nakon što bude održano u Daruvaru već 22. svibnja planiramo ga održati u bjelovarskoj knjižnici. Predavanje je namijenjeno široj javnosti jer se bavi pitanjima obitelji, odnosima u svakodnevici, s kojim se izozovima sve nosimo te kako naći podršku i stabilnost unutar obitelji - kaže Romana Misir iz bjelovarskog Obiteljskog centra. 

Na predavanje su svi dobrodošli, a počinje u srijedu u 18 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Faccebooku i TikToku!