Fotografija: Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube

U daruvarsko kino stiže povijesna drama o ravnopravnosti i prijateljstvu

Golubica: Čudesna priča, kao i Čudo prije nje, poticajan je film o tome kako jedan čin dobrote može mijenjati sudbine i potaknuti druge ljude da počnu činiti istoDARUVAR - U redovnom kino programu daruvarskog kina ovog su tjedna tri naslova: povijesna biografska drama "Golubica: Čudesna priča", sportska komedija  "Pun pogodak" i horor triler  "Zaroni, preživi!".

Golubica: Čudesna priča prikazuje se u četvrtka, 4. siječnja u 17 i 30 sati te u subotu, 6. siječnja u 17 sati te  nedjelju, 7. siječnja u 18 sati.

Izbačen iz škole‏‏

Golubica: Čudesna priča, kao i Čudo prije nje, poticajan je film o tome kako jedan čin dobrote može mijenjati sudbine i potaknuti druge ljude da počnu činiti isto.

Nova adaptacija bestseler romana White Bird: A Wonder Story, autorice Čuda, R.J. Palacio, knjige koja je potaknula pokret #BudiFrend koji promiče ljubaznost, ravnopravnost i prijateljstvo.

U novom poglavlju ČUDA otkrivamo novu stranu Julianove priče, koji se bori pronaći svoje mjesto u društvu otkako je izbačen iz bivše škole zbog nedoličnog ponašanja prema Augustu Pullmanu. Kako bi promijenila njegov život, Julianova baka (Helen Mirren) mu konačno otkriva vlastitu priču o hrabrosti – tijekom njezine mladosti, pod okupacijom nacista u Francuskoj, jedan ju je dječak zaštitio od smrtne opasnosti. Njih su dvoje pronašli prvu ljubav u zadivljujućem, čarobnom svijetu koji su sami stvorili, dok je dječakova majka (Gillian Anderson) riskirala sve kako bi ih zaštitila.

Najveći poraz

Pun pogodak bit će prikazan 4. siječnja u 20 sati, 5. siječnja u 18 sati te 6. siječnja u 19 i 15 sati.

Inspirativna priča o prihvaćanju, upornosti i neodustajanju.

Dobitnik Oskara, Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok) je redatelj filma koji se temelji na istinitoj priči, a prati nogometnu momčad Američke Samoe, poznatu po svom brutalnom porazu od 31-0 protiv nogometne eprezentacije Australije 2001. godine. To je ujedno i najveći poraz, svjetski rekord zapravo, u povijesti međunarodnog nogometa.

Kako se približavaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, ekipa zapošljava trenera Thomasa Rongena (Michael Fassbender) koji vjeruje da može pokrenuti najgoru svjetsku nogometnu momčad. Ono što slijedi je izvrsna komedija s puno srca.

Mračna tajna u prošlosti

Zaroni, preživi! Pogledajte u petak u 20 sati, u subotu u 21 sat te u nedjelju u 20 i 30 sati.

Atomic Monster i Blumhouse, producenti horora "M3GAN", duboko zaranjaju u dubinu horora s novim nadnaravnim trilerom, "Zaroni, Preživi!"

Nema trčanja. Bez ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema kupanja nakon što padne mrak.

Temeljen na hvaljenom kratkom filmu Roda Blackhursta i Brycea McGuirea iz 2014., u filmu glumi Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) kao Ray Waller, bivši bejzbol igrač prve lige prisiljen na prijevremeno umirovljenje zbog degenerativne bolesti, koji se seli u novi dom sa svojom zabrinutom suprugom Eve (Kerry Condon, nominirana za Oscar®, The Banshees of Inisherin), kćeri tinejdžericom Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) i mladim sinom Elliotom (Gavin Warren, Fear the Walking Dead).

Potajno se nadajući da će se, unatoč svim izgledima, vratiti profesionalnoj igri, Ray uvjeri Eve da će svjetlucavi bazen u dvorištu novog doma biti zabavan za djecu i pružiti mu fizikalnu terapiju. Ali mračna tajna u prošlosti kuće oslobodit će zlonamjernu silu koja će povući obitelj ispod, u dubine neizbježnog terora.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!