Fotografija: Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II/Foto: POU Daruvar
Galerija
Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II/Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže jedan od najpopularnijih horor serijala - "Slagalica strave X"

Bolesni i očajni John putuje u Meksiko na eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći izlječenje. No, otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih...U redovnom kino programu daruvarskog kina ovog su tjedna tri naslova: Animirana obiteljska avantura "Psići u ophodnji: Moćan film", akcijska avantura/drama "Kreator" i  horor triler "Slagalica strave X".

-Film "Psići u ophodnji: Moćan film" (originalni naslov: PAW Patrol: The Mighty Movie) prikazujemo u sljedećim terminima: Četvrtak, 28. 9. u  18 sati, petak, 29. 9. u  17 sati. subota, 30. 9. u 17 sati i nedjelja, 1. 10. u 17 sati, poručuju iz POU Daruvar.

"Psići u ophodnji: Moćan film"

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad!

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovaci koji im želi preoteti novostečene moći. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI!

-Film "Kreator" (Creator) prikazujemo u sljedećim terminima: Četvrtak, 28. 9. u 20 sati, petak, 29. 9. u  18:45, subota, 30. 9. u 18:45 i nedjelja, 1. 10. u 18:45, podsjećaju iz POU Daruvar.

"Kreator"

Od vizionarskog redatelja filma Rogue One, Garetha Edwardsa, dolazi novi znanstveno-fantastični akcijski triler koji potiče na razmišljanje.

Smješten pedeset godina u budućnost u kojoj se vodi rat između čovječanstva i umjetne inteligencije, Kreator je vizualno zapanjujući i potpuno originalan. Ovaj epski bezvremenski blockbuster pita se što to uistinu znači biti čovjek.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog odlaska svoje žene, regrutiran je da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio tajanstveno oružje s moći da okonča rat—i samo čovječanstvo.

Misija spašavanja svijeta vodi do moralne dileme kada Joshua sazna da je najveći neprijatelj čovječanstva – dijete.

Film "Slagalica strave X" (Saw X) pogledajte u sljedećim terminima: Petak, 29. 9. u  21 sati, subota, 30. 9. u 21 sat i nedjelja, 1. 10. u 21 sat.

"Slagalica strave X"

Kultni i jedan od najpopularnijih horor serijala se vraća na filmska platna.

Najuzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak SAW franšize istražuje nepoznato poglavlje Jigsawove najosobnije igre.

John Kramer (Tobin Bell) se vratio.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih. S novim ciljem, zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz podmukle, poremećene i lukave zamke.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!