Fotografija: Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže istinita biografska sportska drama o bitci dvaju automobilskih divova

To je vrijeme čuvene Grupe B, kada je Audi razvio model Quattro s pogonom na sva četiri kotača i bio je rival kojeg su svi željeli pobijediti. Lancia je, međutim, stupila na scenu s modelom 037...DARUVAR - U redovnom kino programu daruvarskog kina i ovog su tjedna tri naslova-Akcijska znanstveno- fantastična avantura "Madame Web", biografska sportska drama "Utrka za Slavu: Audi protiv Lancije" i romantična drama/ fantazija "Stranci" (All of Us Strangers).

Akcijska znanstveno- fantastična avantura "Madame Web" je na rasporedu u četvrtak u 18 sati, u subotu u 21 sat i u nedjelju u 19 sati.

O filmu

Za razliku od tipičnog žanra, Madame Web priča samostalnu priču o podrijetlu jedne od najzagonetnijih junakinja izdavačke kuće Marvel.

U napetom trileru glumi Dakota Johnson kao Cassandra Webb, bolničarka na Manhattanu koja se suočava s otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se s tri mlade žene predodređene za moćnu budućnost… ako uspiju preživjeti smrtonosnu sadašnjost.

Biografsku sportsku dramu "Utrka za Slavu: Audi protiv Lancije" pogladajte u petak u 20 i 30 sati, u subotu u 17 sati i u nedjelju u 21 sat.

Opširnije o filmu

Istinita priča koja prikazuje intenzivnu bitku između dvaju automobilskih divova tijekom Svjetskog prvenstva u reliju 1983. godine.

To je vrijeme čuvene Grupe B, kada je Audi razvio model Quattro s pogonom na sva četiri kotača i bio je rival kojeg su svi željeli pobijediti. Lancia je, međutim, stupila na scenu s modelom 037, nasljednikom legendarnog Stratosa, zadržavajući pritom stražnji pogon. Usprkos prednostima Quattra, dramatična je sezona pripala Lanciji, jer je njen sportski automobil bio sigurniji na određenim stazama, pri čemu su značajnu ulogu odigrali i sitni trikovi talijanskog tima.

Romantična drama/ fantazija "Stranci" je u terminima prikazuje se u petak u 20 sati, u subotu u 19 sati i u nedjelju u 17 sati.

Opširnije o filmu

Nevjerojatno potresna i hipnotička priča o gubitku i ljubavi (i svemu između), inspirirana je romanom „Stranci” eminentnog japanskog autora Taichija Yamade.

Prvi put napisan 1987. i preveden na engleski 2003., ovaj hvaljeni film britanskog redatelja Andrewa Haigha daje mu suvremen i osobni pečat.

Jedne noći u svojoj gotovo praznoj zgradi u suvremenom Londonu, Adam (Andrew Scott) ima slučajan susret s tajanstvenim susjedom Harryjem (Paul Mescal), što poremeti ritam njegove svakodnevice. Kako se veza među njima razvija, Adam je zaokupljen sjećanjima na prošlost i biva privučen natrag u predgrađe u kojem je odrastao, i dom iz djetinjstva u kojem njegovi roditelji, izgleda, žive, upravo kakvi su bili na dan kada su umrli, prije 30 godina.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!