Fotografija: U daruvarsko kino stiže film o životu legendarnog Kralja/ Foto: POU Daruvar
U daruvarsko kino stiže film o životu legendarnog Kralja/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže biografska drama o neokrunjenom kralju rock'n'rolla

Film istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja, a sve kroz prizmu njegovog kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Tom Hanks)Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj avanturističkoj komediji "Malci 2: Kako je Gru postao Gru" i biografskoj glazbenoj drami "Elvis".

"Malci 2: Kako je Gru postao Gru"

Ovog ljeta, mala žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem sa zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i … Malcima.

Novi nastavak popularcih Malaca pogledajte od četvrtka do nedjelje u 18 i 30 sati.

"Elvis"

Novi film vizionarskog i za nagradu Oscar nominiranog redatelja Baza Luhrmanna i studija Warner Bros. Pictures u kojoj glavne uloge nose Austin Butler i oskarovac Tom Hanks.

Film istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja, a sve kroz prizmu njegovog kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihova odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos s jednom od najznačajnijih i najutjecajnijih osoba u Elvisovom životu, Priscillom Presley.

Biografsku glazbenu dramu o životu Kralja pogledajte od četvrtka do nedjelje od 20 i 30 sati.