Fotografija: Stare igre su najbolje igre/Foto: Foto: Marko Todorov/CROPIX, Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)
Stare igre su najbolje igre/Foto: Foto: Marko Todorov/CROPIX, Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

U Daruvar stiže jedinstvena dječja predstava: "Sjećate li se igre skrivača, gumi-gumi, školice...?"

U predstavi pratimo tri junaka koja obilaze svijet i upoznaju se s raznim kulturama učeći o njima. Ova predstava će vas vratiti u svijet dječjih igara i provesti kroz nekoliko zemalja na raznim kontinentimaDARUVAR – Sutra, u četvrtak 11. siječnja u 18 sati u daruvarskom kinu, u organizaciji Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta", gostuje Gradsko pozorište Jazavac iz Banja Luke s dječjom predstavom "Put po svijetu na trotinetu".

- U predstavi pratimo tri junaka koja obilaze svijet i upoznaju se s raznim kulturama učeći o njima, ali i o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju. Ova predstava će vas vratiti u svijet dječjih igara i provesti kroz nekoliko zemalja na raznim kontinentima.

Ulaz besplatan

Podsjetit ćemo najmlađe, a i one starije, da su djeca najbolji prijatelji jedni drugima, a ne mobiteli, tableti i računala… Tko se danas igra “kauboja i indijanaca”, “školice”, “limuna i naranče”, skrivača, klikera… Sjećate li se igre gumi- gumi odnosno lastiš?, pojašnjavaju detalje predstave iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar.

PRODUKCIJA: Gradsko pozorište "Jazavac" Banja Luka. Trajanje: 50 minuta.

Predstavu financira Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske u sklopu Dana srpske kulture. Ulaz je besplatan i dobrodošli su svi zainteresirani.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!