Fotografija: Bilogorska košarica trgovina je s isključivo domaćim, lokalnim proizvodima/Foto: Deni Marčinković
Galerija
Bilogorska košarica trgovina je s isključivo domaćim, lokalnim proizvodima/Foto: Deni Marčinković

U bjelovarskoj trgovini domaćih proizvoda od sada možete kupiti i ribu s Jadrana

Nenad Horvat odao nam je kako će ovih dana Bjelovarčani o omiljenoj „butigi“ također moći kupiti svježe kolače i torteBJELOVAR – Nenad Horvat, predsjednik udruge voćara i povrćara Dar Bilogore obradovao nas je jučer s odličnim vijestima. Naime, nazvao nas je i potvrdio kako od jučer Bjelovarčani imaju mogućnost kupovine ribe i to u prostoru trgovine Bilogorska košara. Podsjetimo, riječ je o prostoru koji kupcima nudi isključivo visokokvalitetne domaće proizvode. Jamstvo je to kvalitete i sigurnosti za sve one koji drže do toga što konzumiraju.

Spoj kopna i mora

-Riječ je o nekoliko vrsta morske ribe i ostalih morskih delicija koja će biti u smrznutom obliku. Cilj nam je povezati more i kopno. Odnosno, ono što nemamo, moramo pronaći u ostatku naše zemlje, na Jadranu ili u Slavoniji. A ono što mi imamo - želimo ponuditi ostatku zemlje – kazao nam je Horvat odavši još jednu lijepu novost. Naime, ovih će dana u Bilogorskoj košari kupci moći kupiti domaće kolače i torte i to zahvaljujući sklapanju ugovora s jednim od domaćih proizvođača istih.

Nenad Horvat, vlasnik OPG-a Horvat i predsjednik Udruge voćara i povrćara Dar Bilogore/Foto: Martina Čapo
Nenad Horvat, vlasnik OPG-a Horvat i predsjednik Udruge voćara i povrćara Dar Bilogore/Foto: Martina Čapo

Zanimljivo je bilo pitati Horvata na koji način je došlo do suradnje s kolegama na Jadranu.

Puno truda

 -Puno truda je uloženo kako bismo ostvarili kooperaciju. Dakle, iskoristili smo sve svoje poznanike koje otprije znamo, zvali ih, tražili pomoć, preporuke, a naposljetku, obilazili smo Jadran i osobnim kontaktom dogovarali suradnju s tamošnjim ljudima. Na kraju je sve ispalo dobro, a Bilogorska košara nam se širi, što je i bio prvotni cilj – zaključio je Horvat.

Bilogorska košarica, novootvorena trgovina s isključivo domaćim, lokalnim proizvodima/Foto: Deni Marčinković
Bilogorska košarica, novootvorena trgovina s isključivo domaćim, lokalnim proizvodima/Foto: Deni Marčinković