Fotografija: Mobilna ambulanta za testiranje na Covid-19 kod Doma zdravlja u Daruvaru/Foto: Predrag Uskoković
Mobilna ambulanta za testiranje na Covid-19 kod Doma zdravlja u Daruvaru/Foto: Predrag Uskoković

U BBŽ-u 94 nova slučaja zaraze koronom, šest osoba je na respiratoru

Na promatranju su tri pacijenta, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 641 osoba...U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 94 nova slučaja zaraze koronavirusom.

U bjelovarskoj ispostavi Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 63 nova slučaja zaraze koronavirusom, u ispostavi Čazma evidentirano je 11 novozaraženih osoba, devet novooboljelih osoba je  Grubišno Polje, sedam novih slučajeva zabilježeno je u Ispostavi Daruvar, a četiri u Ispostavi Garešnica.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 28 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih šest na respiratoru. Na promatranju su tri pacijenta, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 641 osoba.

Dani otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljeni su i tijekom listopada pa se tako građani bez najave mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 te petkom od 9-12 i od 15 do 19 sati, u Grubišnom Polju utorkom od 9 do 10 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati, u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati te u Garešnici 26. listopada od 12 do 14 sati.