Fotografija: Lutke na trgu s maskama postavljene su kao instalacija, a završile kao simulacija života/Foto: MojPortal.hr
Lutke na trgu s maskama postavljene su kao instalacija, a završile kao simulacija života/Foto: MojPortal.hr

U BBŽ-u 45 novi slučajeva zaraze, dvije osobe su preminule

U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 38 pacijenta zaraženih koronavirusom od kojih je njih četvero na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijentaNa području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 45 novih slučaja zaraze koronavirusom.

Najviše, 26 novozaraženih osoba, s područja je grada Bjelovara, pet novozaraženih osoba s područja su općine Veliko Trojstvo, a po tri novozaražene osobe su s područja su gradova Daruvar i Grubišno Polje

Dvije novozaražene osobe su s područja su općine Veliki Grđevac, a po jedna novozaražena osoba je s područja gradova Garešnica i Čazma te općina Dežanovac, Velika Pisanica, Zrinski Topolovac i Nova Rača.

U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 38 pacijenta zaraženih  koronavirusom od kojih je njih četvero na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijenta. U posljednja 24 sata dvije osobe preminule su s koronavirusom.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 878 osoba.

Stožer poziva sve sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se svih propisanih nužnih epidemioloških mjera.