Fotografija: U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 282 osobe/Foto: Unsplash
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 282 osobe/Foto: Unsplash

U BBŽ-u 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, ima ih u dosta općina i gradova

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je osamnaest osoba zaraženih koronavirusom, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a na opservaciji je devet pacijenata...
U bjelovarsko-bilogorskoj županiji 36 novozaraženih osoba koronavirusom. Petnaest novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, pet novooboljelih osoba s područja je grada Čazme.

Četiri novozaražene osobe s područja su općine Rovišće, tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području grada Daruvara, po dvije novooboljele osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općina Đulovac i Velika Pisanica, a po jedna novozaražena osoba s područja je općina Zrinski Topolovac, Veliki Grđevac i Dežanovac.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je osamnaest osoba zaraženih koronavirusom, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a na opservaciji je devet pacijenata.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 282 osobe.

Dani otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljaju se i tijekom mjeseca rujna, a počevši od 6. rujna bez najave i naručivanja građani se mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 sati te petkom od 9 do 12 i od 15 do 19 sati.

U Zavodu za javno zdravstvo u Grubišnom Polju bez najave i naručivanja cijepljenje je organizirano utorkom od 9 do 10 sati, u Garešnici utorkom od 12 do 14 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati te u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati.

Autobus „Cjepko“ sutra, 2. rujna, dolazi na područje općine Severin.

SEVERIN - Društveni dom - 09:00 - 10:30

OROVAC - Društveni dom - 11:00 - 12:30