Fotografija: Nikša Stipaničev/CROPIX
Nikša Stipaničev/CROPIX

U BBŽ-u 21 osoba zarazila se koronom, novi slučajevi u dva grada i pet općina

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je devet pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijenata
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je 21 novi slučaj zaraze koronavirusom.

Dvanaest novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, tri novooboljele osobe s područja su općine Rovišće, dvije novozaražene osobe s područja su grada Čazme, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Hercegovac, Sirač, Velika Pisanica i Đulovac.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je devet pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijenata.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 275 osoba.

Stožer poziva sve građane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

U okviru Dana otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije tijekom rujna građani se bez najave i naručivanja mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 sati te petkom od 9 do 12 i od 15 do 19 sati.

U Zavodu za javno zdravstvo u Grubišnom Polju cijepljenje je organizirano utorkom od 9 do 10 sati, u Garešnici utorkom od 12 do 14 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati te u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati.