Fotografija: Idući utorak cijepit će se 340 osoba iz najugroženijih skupina, pretežito stanovnika Bjelovara/Foto: Neja Markičević/CROPIX (ilustracija)
Idući utorak cijepit će se 340 osoba iz najugroženijih skupina, pretežito stanovnika Bjelovara/Foto: Neja Markičević/CROPIX (ilustracija)

U BBŽ-u 141 novi slučaj korone, tri osobe su preminule

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 40 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je 10 na respiratoru. Na opservaciji je pet pacijenataU Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je 141 novi slučaj zaraze koronavirusom.

U Ispostavi Bjelovar Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 72 nova slučaja zaraze koronavirusom, u Ispostavi Daruvar 41, u Ispostavi Čazma 13, u Ispostavi Grubišno Polje 10, a u Ispostavi Garešnica pet je novozaraženih osoba.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 40 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je 10 na respiratoru. Na opservaciji je pet pacijenata.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 673 osobe.

U posljednja 24 sata preminule su tri osobe s koronavirusom.

Stožer poziva sve građane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.