Fotografija: Zgrada bjelovarske gradske uprave/Foto: Grad Bjelovar
Zgrada bjelovarske gradske uprave/Foto: Grad Bjelovar

U 2024. godini trebala bi rasti plaća svim zaposlenicima gradskih ustanova u Bjelovaru

"Moramo imati zadovoljne zaposlenike u ustanovama. Podsjetit ću da je u Gradskoj upravi kada smo došli na vlast bilo zaposleno 93 osoba, a sada nas je 79", kaže HrebakBjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak poručio je na današnjoj konferenciji za medije kako bi s prvim danom 2024. godine trebale porasti plaće zaposlenicima Gradske uprave, ali i svim djelatnicima ustanova kojima je osnivač Grad Bjelovar.

- Plaće će rasti odgajateljicama u vrtiću, radnicima muzeja, vatrogascima, odnosno svim javnim djelatnicima i to za osam posto. Moramo imati zadovoljne zaposlenike u ustanovama, ali i u Gradskoj upravi. Podsjetit ću da je u Gradskoj upravi kada smo došli na vlast bilo zaposleno 93 osoba, a sada nas je 78, odnosno 79, s tim da ja nisam na plaći Grada, poručio je Hrebak te nastavio.

- Stvari oko plaća djelatnika Gradske uprave još nisu dogovorene do kraja, ali jučer smo imali sastanak i vjerujem da će to sve biti uredu. S vrtićima smo uskladili stvari, kao i s vatrogascima, kod kojim smo morali slijediti pravilnike i uredbe koje je propisala država, zaključio je Hrebak.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!