Fotografija: Ekipa udruge Lido iz Dobrovca na Ajvarfestu u Lipiku/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Ekipa udruge Lido iz Dobrovca na Ajvarfestu u Lipiku/Foto: MojPortal.hr

TZ GRADA LIPIKA: "Lipičani, prijavite svoja događanja koja će biti dio kalendara za 2023. godinu"

Kovačić je naglasio da se pošalju baš sva planirana događanja, pa i ona manja, jer će se na taj način s većim oglašavanjem pomoći u razvoju malih događanja na području Grada LipikaLIPIK - Turistička zajednica Grada Lipika uputila je poziv organizatorima svih događanja koja će se tijekom 2023. godine odvijati na području Grada Lipika, piše Compas.

Potraga za pisanicama/Foto: TZ grada Lipika
Potraga za pisanicama/Foto: TZ grada Lipika
Ekipa
Ekipa "Majstorica" zna sve tajne spravljanja ajvara/Foto: MojPortal.hr

- I ove godine zbog informiranja turista i posjetitelja radimo cjelogodišnji Kalendar događanja. Ovim putem molimo organizatore da nam pošalju opis planiranih događanja koja će se organizirati u 2023. godini, ali i precizne datume kad ih namjeravaju održavati. Ako se još ne znaju točni datumi, dovoljno je da nam se jave okvirni datumi radi kronološkog slijeda događanja po mjesecima, istaknuo je u svojoj izjavi za Compas Hrvoje Kovačić, direktor lipičke Turističke zajednice.

Rok do 08. veljače

Kovačić je naglasio da se pošalju baš sva planirana događanja, pa i ona manja, jer će se na taj način s većim oglašavanjem pomoći u razvoju malih događanja na području Grada Lipika, što u konačnici i jest cilj ovog Kalendara događanja.

Ekipa
Ekipa "Zajednice Talijana Lipik" u jednom je trenutku bila i malo zabrinuta, ali na kraju su ipak pobijedili/Foto: MojPortal.hr
Prava prilika za druženje/Foto: Compas
Prava prilika za druženje/Foto: Compas

Informacije je potrebno poslati do srijede, 8. veljače 2023. godine na e-mail tz.lipik@gmail.com, a podrobnije informacije možete dobiti pozivom na broj mobitela 098 575 335.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!