Fotografija: Prosvjed na zagrebačkom Trgu bana Jelačića "Zajedno za slobodu, stop COVID potvrdama"/Foto: Dragan Matić/CROPIX
Prosvjed na zagrebačkom Trgu bana Jelačića "Zajedno za slobodu, stop COVID potvrdama"/Foto: Dragan Matić/CROPIX

Troje prosvjednika protiv covid potvrda zaraženo koronom, dvoje je na kisiku u bolnici

Jedna je osoba, rođena 1978. godine, na kisiku u KBC Sestre Milosrdnice, a druga, također srednje životne dobi, liječi se kisikom u KB DubravaDvije osobe koje su u subotu sudjelovale na prosvjedu protiv covid potvrda zatražile su liječničku pomoć u KBC Sestre milosrdnice, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Prema informacijama iz bolnice, jedna osoba nakon pregleda otpuštena je na kućnu njegu, dok je muškarac rođen 1978. godine zadržan na bolničkom liječenju te je na kisiku.

Pokušali smo doznati ima li još oboljelih osoba koje su bile na prosvjedu, no rečeno nam je kako takvu informaciju mogu dati isključivo ako im osoba sama kaže je li sudjelovala u prosvjedu ili ne, jer takvu informaciju ne mogu provjeriti.

U međuvremenu smo i iz KB Dubrave dobili neslužbenu informaciju da je tijekom jučerašnjeg dana u bolnicu zaprimljena osoba srednje životne dobi, koja je kazala kako je bila na prosvjedu. Također je zadržana na liječenju i nalazi se na kisiku, piše Jutarnji list.