Fotografija: Trg je zatvoren/Foto: Pakrački list
Trg je zatvoren/Foto: Pakrački list

Trg bana Josipa Jelačića u Pakracu ponovo zatvoren za promet

Promet se iz smjera Strossmayerove ulice prije zgrade suda preusmjerava desno u ulicu braće Radića, a iz smjera Gavrinice i Pakrac-jug desno kroz ulicu 30. svibnjaOd danas (15. studeni) pa do 30. studenog vrijedi privremena prometna regulacija na Trgu bana Josipa Jelačića, piše Pakrački list

Naime, zbog radova na dijelu županijske ceste koja prolazi preko trga za automobilski promet zatvorena je županijska prometnica od ulaza na trg (kod zgrade suda) do izlaza kod pravoslavne crkve. Iz smjera Strossmayerove ulice automobilski promet se prije zgrade suda preusmjerava desno u Ulicu braće Radića, a iz smjera Gavrinice i Pakrac-juga desno kroz Ulicu 30. svibnja, izvijestili su iz tvrtke Promet građenje Požega koja je izvođač radova.

Riječ je o radovima koji se obavljaju u cilju modernizacije spomenute županijske ceste. U kolovozu je modernizacija odrađena na 120 metara dugačkoj dionici preko središnjeg dijela trga kada je vrijedila identična ovakva prometna regulacija. Sada se nastavljaju na dionici od ulaza u glazbenu školu do raskrižja ispred katoličke crkve. Nakon toga odmah će biti nastavljeni identični radovi s ciljem spuštanja sadašnje razine Strossmayerove ulice kroz križanje pa do iza Spahijskog podruma, piše Pakrački list.