Fotografija: Najbolja radnica u prošloj godini Ivanka Pole s nagradom/ Foto: MALI SVJETIONIK
Najbolja radnica u prošloj godini Ivanka Pole s nagradom/ Foto: MALI SVJETIONIK

Traži se najbolji radnik u Hrvatskoj. Nagrada je 100.000 kn u kešu

Pobjednik će biti onaj koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja, širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene
Otvoren je novi natječaj za najboljeg radnika u Hrvatskoj kojem će opet pripasti nagrada od čak 100.000 kuna u gotovini, piše Danica.hr.

Nagradu organizira projekt Mali svjetionik za velike ljude kojeg su pokrenuli gospodarstvenici i udruge. Ako znate nekog iz vaše radne sredine tko je zaslužio nagradu, možete ga prijaviti na ovome LINKU. Prijave su otvorene do 26. rujna, a o pobjedniku će odlučiti glasovi koji će se prikupljati do 7. studenoga.

Lani je najboljom radnicom u Hrvatskoj proglašena Ivanka Pole, zaposlenica na kiosku Tisak plus iz zagrebačke Dubrave. Dobila je 100.000 kuna u gotovini.

Pobijedila je na natječaju koji provode Mazars, Tim kabel, Zaklada Rhema i Udruga Partner. Dobila je više od petine glasova pristiglih SMS-om. Drugo mjesto osvojila je Zvjezdana Novina Repovečki iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, a treće Zlatko Mikec, zaposlenik tvrtke Hrvatski kišobran iz Zaprešića.

“Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja, širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene.

Nije sve u novcima, ali financijska pomoć je još uvijek pomoć, zato mi na ovaj način želimo, barem malo, pomoći dobrim radnicima Lijepe Naše”, navode organizatori.

“Imate kolegicu koja je ostala duže na poslu kada vam se razboljelo dijete? Imate kolegu ili kolegicu čija je životna misija uveseljavati sve oko sebe?

Imate li kolegu ili kolegicu koja se na poslu izborila za bolje radne uvjete, i to u ime svih svojih kolega? Znate za osobu koja je, iako joj to nije u opisu radnog mjesta, pomogla poboljšati poslovne procese poduzeća”, pitaju se organizatori, piše Danica.hr.