Fotografija: Foto: D. Kirin
Foto: D. Kirin

Traže se učenici i studenti za rad na prvom hrvatskom biološkom bazenu u Čazmi. Evo detalja

Svi zainteresirani zamolbu i životopis trebaju poslati isključivo na mail razvojna.agencija.cazma@gmail.com. Rok za podnošenje prijava je 27. srpanj.Prvi biološki bazen u Hrvatskoj uskoro bi trebao ugostiti i prve kupače. Prije nekoliko dana čazmanski bazen prošao je tehnički pregled, o čemu više pročitajte OVDJE.

Jedan od preduvjeta koje još treba zadovoljiti je i zaposliti nove radnike, a to je ujedno i prilika da školarci i studenti poprave svoj budžet. Naime, Javna ustanova Razvojna agencija Čazma raspisala je natječaj u kojem traži šest učenika ili studenta za rad na bazenu.

- Traže se tri studenta/ice/ ili učenika/ice (minimalno 15 godina starosti i upisani u srednju školu) za rad na blagajni Biološkog bazena Čazma. Cijena je 30 kuna po satu, a početak rada je 1. srpanj. Radno vrijeme bazena je od 9 do 20 sati, a na blagajnu se radi u smjena, poručili su iz Razvojne agencije.

Rok za prijavu je 27. srpanj

Nadalje, traže i tri učenika ili studenta koji će biti spasioci i redari.

- Za rad na poslovima spasioca/redara Biološkog bazena Čazma traži se tri studenta/ice/ ili učenika/ice (od navršenih 18 godina). Cijena za ove poslove iznose 35 kuna po satu, a radno vrijeme identično je kao i za rad na blagajni, dodaju.

Svi zainteresirani zamolbu i životopis trebaju poslati isključivo na mail adresu razvojna.agencija.cazma@gmail.com. Rok za podnošenje prijava je 27. srpanj.