Fotografija: Foto: Screenshot Podravski.hr
Foto: Screenshot Podravski.hr

TRAGEDIJA U silovitom naletu vlaka na automobil poginuli žena (27) i dvoje djece (4)

Poginuli su majka i dijete, kao i dijete koje je u rodbinskoj vezi s njima, dok je suprug prevezen u bolnicu. Vozačica je upravo danas imala rođendanTri osobe izgubile su život u naletu vlaka na osobni automobil danas oko 9.30 sati u mjestu Bolfan nadomak Ludbrega. Kako doznajemo, do tragedije je došlo kada je putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica-Varaždin naletio na osobno vozilo u kojem su se nalazile četiri osobe.

Prema prvim informacijama, na mjestu užasa poginula je 27-godišnja djevojka i četverogodišnje dijete, dok su druge dvije osobe iz automobila vozilom Hitne pomoći prevezene u koprivničku bolnicu. Nažalost, iza 11 sati stigla je vijest kako je i drugo dijete (4) podleglo stravičnim ozljedama i preminulo u bolnici.

Lokalni portal Podravski.hr doznaje kako su poginuli majka i dijete, kao i dijete koje je u rodbinskoj vezi s njima, dok je suprug poginule žene prevezen u bolnicu. Vozačica je, doznaje Podravski.hr, upravo danas imala rođendan.

Željeznički promet je u prekidu, a na mjestu nesreće policija provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije odnosno je li odgovoran ljudski faktor ili nešto drugo.

Portal Danica.hr navodi kako je željezničko-cestovni prijelaz u Bolfanu označen samo Andrijinim križem te nema svjetlosno-zvučne signalizacijje niti branika.

Iz HŽ putničkog pijevoza obavještavaju kako će “zbog incidentnog događaja između kolodvora Rasinja i Ludbreg putnici vlakova 3606 Rasinja 9.13 – Varaždin 9.48 i 3607 Varaždin 10.21 – Rasinja 10.56 biti će prevezeni autobusima”.