Fotografija: Foto: Liga protiv raka Daruvar
Foto: Liga protiv raka Daruvar

TRADICIONALNA AKCIJA Kupnjom narcisa u Daruvaru pomozite onkološkim bolesnicima

"Kao i do sada, prikupljene donacije namijenjene su za prijevoz onkoloških bolesnika. Molimo drage ženice i naše drage muškarce koji imaju narcise da nam ih doniraju", poručuje Milada SofkaDARUVAR - Već nekoliko dana predsjednica daruvarske Lige protiv raka, Milada Sofka, provjerava kakvo je stanje s narcisama. Jesu li procvjetale, te ima li ih dovoljno kako bi se organizirala prva u nizu akcija prikupljanja sredstava za onkološke bolesnike.

Naime, već tradicionalno, Liga protiv raka Daruvar na gradskom trgu prodaje narcise koje im građani doniraju te na taj način podebljavaju budžet za prijevoz onkoloških bolesnika na liječenje.

Tako će biti i ove subote.

Mole za donacije narcisa

Kako poručuju, Liga protiv raka Daruvar u subotu, 9.3.2024. bit će na gradskom trgu s narcisima od 08,00 do 12,00 sati.

- Kao i do sada, prikupljene donacije namijenjene su za prijevoz onkoloških bolesnika. Molimo drage ženice i naše drage muškarce koji imaju narcise da nam ih doniraju. Ako ih ne mogu sami dovesti na trg mogu se javiti pa ćemo organizirati dolazak po njih. Kontakt mobitel. 098/9625683 i 098/1770784., poručuje Milada Sofka koja se i ovoga puta nada dobrom odazivu svojih sugrađana.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!