Fotografija: Foto: Liga protiv raka Daruvar
Galerija
Foto: Liga protiv raka Daruvar

TRADICIONALNA AKCIJA Kupnjom narcisa sutra u Daruvaru pomozite onkološkim bolesnicima

Pozivamo sve koji imaju rascvjetale narcise da nam ih doniraju. Naše lokacije su standardne, dakle na Trgu i kod mosta na Gradskoj tržnici, kaže Milada SofkaLiga protiv raka Daruvar ove subote organizira njihovu tradicionalnu i najpoznatiju akciju prodaje narcisa u središtu Daruvara.

- Ovom akcijom obilježavamo prevenciju raka dojke. Drugim riječima, nastojimo žene, ali i muškarce upoznati o važnosti prevencije i ranog otkrivanja, kao i brige o vlastitom zdravlju, poručila je predsjednica daruvarske Lige protiv raka Milada Sofka.

Kako kaže, prikupljeni novac koristit će se za prijevoz onkoloških bolesnika, što im je glavni projekt kojeg provode već drugu godinu.

Donirajte narcise

- Potrebe su sve veće i svaki euro usmjeravamo upravo za tu svrhu. Dio narcisa već smo same pobrale, a tijekom dana ćemo ponovno ići. Također, pozivamo sve koji imaju rascvjetale narcise da nam ih doniraju. Naše lokacije su standardne, dakle na trgu i kod mosta na Gradskoj tržnici, poručila je Sofka.

Daruvarska Liga protiv raka prikupljanja donacija za prijevoz onkoloških bolesnika/Foto: Liga protiv raka Daruvar
Daruvarska Liga protiv raka prikupljanja donacija za prijevoz onkoloških bolesnika/Foto: Liga protiv raka Daruvar

Podsjetimo, Liga protiv raka Daruvar ovogodišnji je dobitnik županijskog priznanja, koje će im biti uručeno na Dan Bjelovarsko-bilogorske županije, 8. lipnja.

Foto: Liga protiv raka Daruvar
Foto: Liga protiv raka Daruvar

- Drago nam je da Županija prepoznala taj prijedlog i važnost naše udruge, jer se stvarno trudimo našim sugrađanima olakšati život, zaključila je Milada Sofka te još jednom pozvala sve koji mogu da se uključe u sutrašnju akciju koja će se provoditi od 8 do 12 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!