Fotografija: Tjednik Bjelovarski list ima novog vlasnika, novi broj izlazi 15. rujna/Foto: Facebook
Tjednik Bjelovarski list ima novog vlasnika, novi broj izlazi 15. rujna/Foto: Facebook

Tjednik Bjelovarski list ima novog vlasnika: "Želimo biti informativni, objektivni i neovisni"

U tijeku je registracija nove tvrtke, a paralelno s time traje postupak izbora novog poslovodstva i uredništva, kaže Josip TešinskiBJELOVAR – Medijskim prostorom u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji danas je odjeknula vijest kako tjednik Bjelovarski list ima novog vlasnika.

Na našu adresu stigao je mail kojeg potpisuje Josip Tešinski. Prenosimo ga u cijelosti.

U novome ruhu

"S obzirom na velik interes javnosti, ovim putem obavještavamo vas da je tjednik Bjelovarski list promijenio vlasnika.

Novi nakladnik otkupio je prava na sve robne marke vezane uz izdavačku djelatnost, uključivo Bjelovarski list i Bjelovarac.hr, te svu arhivsku građu, baze podataka i domene.

U tijeku je registracija nove tvrtke čija će temeljna djelatnost biti izdavanje tjednika Bjelovarski list. Usporedo s tim traje postupak izbora novog poslovodstva i uredništva, nakon čega će tiskovina nastaviti izlaziti u novom ruhu. Sljedeći broj Bjelovarskog lista izaći će 15. rujna.

Kritičan prema nepravilnostima

Poslovni cilj novog nakladnika je jačati brend Bjelovarskog lista, (tjednika Bilogore, Moslavine i Slavonije) koji će biti informativan, objektivan, neovisan, visoko zanatski profesionalan, otvoren prema svim sastavnicama lokalne zajednice, koji će promicati sve pozitivne vrijednosti, ali istovremeno biti kritičan prema svim nepravilnostima.

Cijena Bjelovarskog lista iznosit će 1€", stoji u mailu kojeg potpisuje Josip Tešinski.