Fotografija: Tea Huzjak vlasnica je najljepše okućnice/ Foto: D. Kirin
Galerija
Tea Huzjak vlasnica je najljepše okućnice/ Foto: D. Kirin

Tea Huzjak iz Draganca pobjednica je ovogodišnjeg izbora za najljepšu okućnicu Čazme

Natječaj su organizirali Grad Čazma i Turistička zajednica grada Čazme, a kriteriji su bili cjelogodišnje, hortikulturno i cvjetno uređenje, kao i originalnost te ukupan dojam i uloženi trud
Tea Huzjak ovogodišnja je pobjednica izbora za najbolju okućnicu u Gradu Čazmi. Ovaj tradicionalni natječaj i ove godine organizirali su Grad Čazma i Turistička zajednica grada Čazme, a sponzor natjecanja bila je Željeznarija Milčić.

Ukupno je na natječaj pristiglo sedam ponuda, a osim pobjednice Tee Huzjak iz Draganca, priznanja su dobili i Danijel Šikljan iz Dereze za drugo mjesto te obitelj Marije i Milana Potočki iz Grabovnice za treće mjesto.

<p>Nagrade su uručili gradonačelnik Dinko Pirak i direktorica TZ-a Martina Dončević/ Foto: D. Kirin</p>

Nagrade su uručili gradonačelnik Dinko Pirak i direktorica TZ-a Martina Dončević/ Foto: D. Kirin

Dodajmo i to da posebno priznanje za uređenje dobio je Zlatko Salaj, čija obitelj u Grabovnici tradicionalno uređuju Božićnu priču. Što se kriterija na glavni dio natjecanja tiče, razmatralo se cjelogodišnje, hortikulturno i cvjetno uređenje, kao i originalnost te ukupan dojam i uloženi trud.

<p>Posebno priznanje otišlo je u ruke Zlatka Salaja/ Foto: D. Kirin</p>

Posebno priznanje otišlo je u ruke Zlatka Salaja/ Foto: D. Kirin

Nagrađeni pojedini dobili su poklon bonove, ali i priznanja, koja su im uručili gradonačelnik Dinko Pirak i predsjednica TZ-a Martina Dončević.

Čestitamo svim nagrađenima!