Fotografija: Učenici bi se u školske klupe mogli vratiti 8. studenog/ Foto: Vladimir Dugandžić/CROPIX (ilustracija)
Učenici bi se u školske klupe mogli vratiti 8. studenog/ Foto: Vladimir Dugandžić/CROPIX (ilustracija)

Svi učenici u BBŽ idući četvrtak i petak prelaze na online nastavu

Budući da su žarišta postali vrtići i škole, župan Marko Marušić se nada da će se na ovaj način smanjiti rast broja novooboljelih od koronavirusa u Bjelovarsko-bilogorskoj županijiUčenici s područja Bjelovarsko-bilogorske županije idući četvrtak i petak nastavu će imati online, potvrdio je to danas župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić tijekom svog radnog posjeta Daruvaru.

Naime, prema njegovim riječima, s obzirom na to da blagdan Svih svetih pada na ponedjeljak, a u utorak i srijedu još traju školski praznici, župan će razgovarati sa Stožerom civilne zaštite BBŽ-a i predložiti da idući četvrtak i petak sve škole u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji prijeđu na online nastavu.

- Nadam se da ćemo u tih nekoliko dana, koliko djeca neće ići u školu, uspjeti smanjiti rast broja novooboljelih od koronavirusa. Kao što ste mogli primijetiti, žarišta su postali vrtići i škole, tako da bi za sada prešli na online nastavu idući četvrtak i petak, a onda ćemo vidjeti kako će se situacija razvijati - rekao je župan Marko Marušić.